Ποδηλατώντας για το… Τόκιο

Gazzetta team
Ποδηλατώντας για το… Τόκιο

bet365

Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, το μόνο δηλαδή που λείπει από τη συλλογή και το βιογραφικό είναι πλέον ο στόχος του Χρήστου Βολικάκη.

Του 31χρονου ποδηλάτη που στα περίπου 15 χρόνια που ασχολείται με το άθλημα, έχει κατακτήσει τα πάντα, μετρώντας πάνω από 40 μετάλλια όλων των χρωμάτων σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής πρόσθεσε ακόμη μια σπουδαία διάκριση στο ενεργητικό του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο σκρατς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που έγινε στο Άπελντορν της Ολλανδίας, αγώνισμα στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Χρήστος Βολικάκης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «η Λαίδη κι ο Αλήτης» και μίλησε για το μεγάλο του στόχο που είναι ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκυο, για το τι ακριβώς είναι τα αγωνίσματα στα οποία τρέχει, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του όλα αυτά τα χρόνια, αφού ουκ ολίγες φορές αναγκάζεται να προπονηθεί σε δημόσιο δρόμο, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του, αφού από τη μια τα αγωνιστικά ποδήλατα δεν έχουν φρένα και από την άλλη στον… χώρο προπόνησης κυκλοφορούν και… αυτοκίνητα.

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Τελευταία Νέα