Τραυματίστηκε η Ηρώ Μηλάκη στην Ταϊλάνδη!

Gazzetta team
Τραυματίστηκε η Ηρώ Μηλάκη στην Ταϊλάνδη!

bet365

Έσπασε την κλείδα της μετά από πτώση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση…

Σημαντικό ατύχημα είχε η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Ηρώ Μηλάκη στη διάρκεια της συμμετοχής της στον Γύρο της Ταϊλάνδης. Μια άσχημη πτώση προκάλεσε τραυματισμό της κλείδας της με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να της γίνουν ράμματα στο κεφάλι. Η δυναμική Κρητικοπούλα κατάφερε να ξεπεράσει το σημαντικό πρόβλημα και να συμμετάσχει λίγες μέρες αργότερα στο Ευρωπαϊκό Κύπελο ΑμεΑ στο Τυμπάκι.

Οι δηλώσεις της ίδιας για το γεγονός αυτό:
“Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στον Γύρο Ταϊλάνδης , με την ομάδα μου MEXX-Watersley International Women's Cycling Team, την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια άσχημη πτώση 300μ πριν τον τερματισμό του 2ου ΕΤΑΠ. Το αποτέλεσμα της πτώσης ήταν μια σπασμένη κλείδα και 20 ράμματα στο κεφάλι . Για καλή μου τύχη δεν έπαθα κάτι πιο σοβαρό , νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο της Ταϊλάνδης , όπου μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και με άφησαν να ταξιδέψω στην Ελλάδα μετά από δύο μέρες .

Η ομάδα μας ήταν πολύ δυνατή και μέχρι την μέρα που έπεσα βρισκόμασταν στην 1η θέση ομαδικής κατάταξης και εγώ βρισκόμουν στην 5η θέση γενικής. Είχα ένα πολύ δυνατό «τρένο» ,η ομάδα μου δούλεψε παρά πολύ καλά όλη την ημέρα (στα ενδιάμεσα σπριντ είμασταν πάντα στις πρώτες θέσεις) και στο τελικό σπριντ με είχαν φέρει σε πολύ καλή θέση για να σπριντάρω. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεκινήσω το σπριντ μου καθώς μια αθλήτρια άλλαξε πορεία απότομα, η συναθλήτρια μου αναγκάστηκε να πατήσει φρένο και εγώ εκτοξεύτηκα λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Μετά την πτώση αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το γύρο. Όμως, παρόλα αυτά, η ομάδα μας τελικά τερμάτισε δεύτερη στην ομαδική κατάταξη!

Μόλις επέστρεψα στην Κρήτη ο Θεόδωρος Τοσουνίδης με χειρούργησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου , ώστε να μπορέσω να αναρρώσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα . Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου αλλά και στο διευθυντή της Ορθοπεδικής Γιώργο Κοντάκης για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια τους. Τέλος ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Βαρβεράκη και τον πρόεδρο του σωματείου μου Μιχάλη Ταταράκη και φυσικά την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου στη δύσκολη αυτή περίοδο!»

 

Τελευταία Νέα