Ποδηλατική πανδαισία στην Κρήτη!

Gazzetta team
Ποδηλατική πανδαισία στην Κρήτη!

bet365

Το γεγονός ότι, οι ποδηλάτες από την Κρήτη πρωταγωνιστούν σχεδόν σε όλα τα ποδηλατικά δρώμενα δεν είναι τυχαίο.

Στο Νησί αγαπούν την ποδηλασία και υπάρχουν πολλοί σημαντικοί άνθρωποι που πλαισιώνουν τους συλλόγους, ώστε να έρχονται και τα αποτελέσματα.

Φυσικά, σε επίπεδο συλλόγων, ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ Χανίων ξεχωρίζει ιδιαίτερα χωρίς αυτό να αφαιρεί δόξα από τις μικρότερες «κυψέλες» αθλητών, όπως είναι και ο Π.Ο.ΔΡΗΡΟΣ.

Το Σάββατο 13/4/19 διοργανώθηκε αγώνας ατομικής χρονομέτρησης τού τοπικού πρωταθλήματος Κρήτης σε μια όμορφη ανηφορική διαδρομή κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου.

* Στην κατηγορία των ανδρών πρωταγωνίστησαν τα αδέρφια Κορτσιδάκη, με τον Μιχάλη να ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κρήτης και τον Μάριο να καταλαμβάνει την 3η θέση.

* Στις νεάνιδες, νικήτρια και πρωταθλήτρια Κρήτης αναδείχτηκε η Σοφία Λιοδάκη με δεύτερη την Χρυσή Σταυγιαννουδάκη.

* Στην κατηγορία παίδων, πρωταθλητής Κρήτης αναδείχτηκε ο Κώστας Λιοδάκης, ο οποίος πιστοποίησε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

* Στην κατηγορία των ΜΑΣΤΕΡ οι αθλητές του ΤΑΛΩ Στέλιος Καραγιάννης και Χρήστος Ανεσιάδης κατέλαβαν την 1η θέση στους ΜΑΣΤΕΡ Β και Γ αντίστοιχα, ενώ ο Δημήτρης Λυμπέρης ήταν 3ος στους ΜΑΣΤΕΡ Α.

Με την ευκαιρία της αναφοράς στους ποδηλάτες της Κρήτης πρέπει να αναδείξουμε και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, ο οποίος συμμετέχει στον Γύρο του Μαρόκο κερδίζοντας αρκετές ΕΤΑΠ.

 

Τελευταία Νέα