Και στη Χαλκίδα κάνουν ποδήλατο!

Gazzetta team
Και στη Χαλκίδα κάνουν ποδήλατο!

bet365

Ο αθλητισμός» δεν σημαίνει υποχρεωτικά και πρωταθλητισμός. Αυτό το έχουν κατανοήσει (μεταξύ πολλών άλλων) και οι ποδηλάτες με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε Κυριακή όλη η Ελλάδα να πλημμυρίζεται από τοπικούς αγώνες ποδηλασίας

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 31 Μαρτίου διεξήχθη στη περιοχή της Χαλκίδας ένας Open αγώνας ορεινής ποδηλασίας με πολλές συμμετοχές και πολλές ηλικιακές…κλάσεις!

Η εκκίνηση δόθηκε στην περιοχή των παλαιών Ιταλικών ορυχείων, στο Λευκό Αφρατίου. Η διαδρομή περιελάμβανε όλους τους τύπους εδάφους, από μαλακό χωματόδρομο μέχρι «σκληρά» μονοπάτια.

Ο καιρός ήταν γενικά καλός και θα ήταν ιδανικός αν δεν υπήρχαν οι ισχυροί άνεμοι που δυσκόλεψαν και τους ποδηλάτες αλλά και τους διοργανωτές.

Στον αγώνα αυτό τα πιο σημαντικά ήταν η σχετικά μεγάλη συμμετοχή αθλητών και η πολύ μεγάλη συμμετοχή…θεατών! Είναι ιδιαίτερα θετικό το να βλέπεις ολόκληρες οικογένειες, άνδρες, γυναίκες παιδιά και…σκυλιά (!) να περνάνε ευχάριστα και ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο της Κυριακής μακριά από τον αστικό ιστό, απολαμβάνοντας την καλή παρέα και την ψυχαγωγία μέσα σε ένα όμορφο φυσικό τοπίο.

Τελικά, το ποδήλατο είναι απολύτως ανθρωποκεντρικό μέσο!
Φυσικά, σε αυτούς τους αγώνες νικητές είναι όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος!

* Στη κατηγορία MASTERS (32χλμ) επρώτευσαν οι
Θοδωρής Πετρίδης
Βασίλης Κούπριτας
Ηλίας Καραγιάννης
Τερμάτισαν 116 ποδηλάτες
* Στη κατηγορία Open (22χλμ) επρώτευσαν οι

Εμμανουήλ Πρεβόλης
Πλάτωνας Μπαρσάκης
Δημήτρης Βιβέλης
Τερμάτισαν 87 ποδηλάτες

 

Τελευταία Νέα