Δύο μετάλλια και ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Εφήβων ο Καρατσιβής! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Δύο μετάλλια και ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Εφήβων ο Καρατσιβής! (pics)

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Παναγιώτη Καρατσιβή που κέρδισε δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό ποδηλασίας πίστας Εφήβων – Νεανίδων, στο Aigle της Ελβετίας, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο και είχε και πανελλήνιο ρεκόρ! Ρεκόρ του και στο Παγκόσμιο.
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι νεαροί Έλληνες ποδηλάτες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας Εφήβων – Νεανίδων στο Aigle της Ελβετίας, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ίδιο ποδηλατοδρόμιο.
Ο Παναγιώτης Καρατσιβής κέρδισε δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό ποδηλασίας πίστας Εφήβων – Νεανίδων. Ο έφηβος ποδηλάτης του ΠΓΣ Λάρισας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό πουρσουίτ, πετυχαίνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ 3 χλμ. με χρόνο 3.17.152. Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Ιταλός Manfredi και τρίτος ήταν ο Ρώσος Bersenev. Ο Πάνος Καρατσιβής πήρε και το χάλκινο μετάλλιο στο σκρατς στην ίδια διοργάνωση. Σημειωτέον ο ίδιος ποδηλάτης πέτυχε και άλλο πανελλήνιο ρεκόρ - και πάλι - στο ατομικό πουρσουίτ 3χλμ. (με 3.17.577) στην παρουσία του στο Παγκόσμιο.
Εξαιρετική και η νεάνιδα Σοφία Λιοδάκη του ΠΟΧ Τάλως που πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ επίσης στο Παγκόσμιο, στο ατομικό πουρσουίτ (2χλμ.) με χρόνο 2.31.027 και ενώ κατέλαβε την 6η θέση στο αγώνισμα του σκρατς στο Ευρωπαϊκό. Τέλος ο Δημήτρης Χριστάκος (U23) του Σπαρτιατικού ΓΣ κατέλαβε την 12η θέση στο elimination στο Ευρωπαϊκό.
 

Τελευταία Νέα