Συγκλονισμένος ο αθλητικός κόσμος για την απώλεια της οικογένειας Φύτρου!

Gazzetta team
Συγκλονισμένος ο αθλητικός κόσμος για την απώλεια της οικογένειας Φύτρου!

bet365

Μέσα στους επιβεβαιωμένους νεκρούς είναι ο πρώην αθλητής ποδηλασίας της ΑΕΚ Γρηγόρης Φύτρος μαζί με τα παιδιά του, Εβίτα και Αντρέας, επίσης ποδηλάτες.

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από το χαμό της οικογένειας Φύτρου, καθώς πέθαναν τρία από τα τέσσερα μέλη της, αφήνοντας πίσω μόνο την τραγική μητέρα.

Ο Γρηγόρης Φύτρος, παλιός πρωταθλητής της ΑΕΚ μαζί με τον Αντρέα, 11 ετών, έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Η Εβίτα Φύτρου 14 ετών, πρωταθλήτρια ποδηλασίας επίσης, ήταν το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Ο πατέρας ήταν ποδηλάτης και τα δύο παιδιά ακολούθησαν το δρόμο του πατέρα τους. Οσοι τους γνώριζαν, μιλούν για μία πολύ δεμένη οικογένεια, με τον πατέρα να πηγαίνει τα παιδιά του στους αγώνες και να στέκεται συνεχώς στο πλευρό τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα