Νικητές οι Night Riders στο 2ο στάδιο του Bike Odyssey 2018!

Νικητές οι Night Riders στο 2ο στάδιο του Bike Odyssey 2018!

Νικητές οι Night Riders στο 2ο στάδιο του  Bike Odyssey 2018!

Πολύ δυναμικά και με έντονο ενδιαφέρον συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το Bike Odyssey 2018! Πολύ δυναμικά και με έντονο ενδιαφέρον συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το Bike Odyssey 2018!!  

Oι αθλητές είχαν και σήμερα τον καιρό με το μέρος τους, καθώς πέρα από αραιές νεφώσεις επικρατούσε ηλιοφάνεια , με ασθενείς ανέμους τις απογευματινές ώρες. H διοργάνωση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, σκληρές μάχες, ανατροπές, αλλά και ένα ξεκάθαρο νικητή που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε καμία φάση του  αγώνα.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά τον 8ήμερο αγώνα, σκληρή μάχη δόθηκε για την πρωτιά μέχρι λίγο πριν το 3ο checkpoint ανάμεσα στους  Καλoγερόπουλο - Παπανικολάου (Pedal Force One) και Mossoczy Zbigniew - Maciejowski Przemyslaw (BikeBoard). Οι δύο ομάδες κινούνταν πρακτικά μαζί για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται τρεις φορές, μέχρι τελικά να πάρουν σταθερό προβάδισμα οι Pedal Force One μετά το 3ο checkpoint και τελικά τη νίκη για το 2ο στάδιο του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Pedal Force One και οι BikeBoard έδιναν μάχη στο ίδιο σημείο και την προηγούμενη ημέρα της διοργάνωσης, με τους πρώτους να αναδεικνύονται εντέλει νικητές αυτής της αναμέτρησης και πρωτοπόροι της συνολικής κατάταξης.

Σταθερά πίσω τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρίσκονταν οι Χρήστου Χρήστος και Cole Simon (Αnimal Rights). Μέχρι τα μισά του αγώνα ακολουθούσαν με μια διαφορά 5 λεπτών τους πρωτοπόρους, στην πορεία όμως, λίγο μετά το 2ο checkpoint έχασαν έδαφος διατηρώντας ωστόσο μέχρι τέλους την τρίτη θέση.

Όσον αφορά το βόρειο 3ήμερο αγώνα,  οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (Night Riders) πήραν εξαρχής ένα αισθητό προβάδισμα 9 λεπτών από τους αντιπάλους τους, το οποίο γιγάντωσαν μετά το 3ο checkpoint, παίρνοντας τελικά τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διαφορά 25 λεπτών από τους δεύτερους.

Εναλλαγές υπήρχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στη δεύτερη και τρίτη θέση. Μέχρι και το πρώτο checkpoint οι Τζάφος -Ζύλης (ProbikeShop)  και Βουδούρης-Ζουμπούλης (Bullets) κατείχαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην πορεία οι Bullets υποχώρησαν στην τέταρτη θέση καθώς οι Παπασάββας και Χρυσαφέλλης (Dynamic) ανέβασαν ρυθμούς και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση παραγκωνίζοντας τους Τζάφο - Ζύλη (ProbikeShop) και Βουδούρη - Ζουμπούλη (Bullets) στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά δε μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο,  αφενός γιατί οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (Night Riders) δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του αγώνα, κι αφετέρου  διότι οι Τζάφος-Ζύλης (ProbikeShop)  ανέκτησαν μετά το 3ο check point τη δεύτερη θέση, την οποία διατήρησαν μέχρι τον τερματισμό. Ως εκ τούτου η Dynamic υποχώρησαν στην τρίτη θέση μέχρι τον τερματισμό.

Συνοψίζοντας, η δεύτερη μέρα του Bike Odyssey 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δικαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες του πρώτου σταδίου και ανεβάζοντας ακόμα υψηλότερα τον πήχη για τις επόμενες μέρες.

Στη συνέχεια παρατίθενται οι  πρώτες εξάδες ανά αγώνα:

8ΗΜΕΡΟ

1

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                  ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

PEDAL FORCE ONE

4:28:51

2

MOSSOCZY ZBIGNIEW                                                          MACIEJOWSKI PRZEMYSLAW

BIKEBOARD

4:43:01

3

ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Cole Simon

ANIMAL RIGHTS

4:48:03

4

DAAN DE BACKER                                                                                            ANDY STANDAERT

OUZO?AZO!

4:49:24

5

DE BOCK WIM

LOOSE PIETER

EKOPAK WARRIORS 1

4:53:38

6

JØRGERSEN LARS

LARSEN BJARNE

PINGEL MTB RACE & FUN, DK

4:58:37

 

ΒΟΡΕΙΟ 3ΗΜΕΡΟ

1

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                                           ΚΟΥΠΡΙΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

NIGHT RIDERS

4:07:58

2

ΖΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΖΑΦΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

PROBIKESHOP

4:33:56

3

ΧΡΥΣΑΦΕΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                                               ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

DYNAMIC

4:38:44

4

ΓΛΑΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

O.P.O.P. 2

4:47:57

5

ΠΕΤΡΙΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                           ΔΡΟΥΓΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ

PROTECT AOOS ANIMALRIGHTS

4:57:59

6

ΓΙΑΝΝΟΥΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

DUSAN TURKULOV

HALKI SAD

5:12:21

 

Best of internet