Aντίστροφη μέτρηση για το Bike Odyssey

Gazzetta team
Aντίστροφη μέτρηση για το Bike Odyssey

bet365

Ένα από τα πιο μεγάλα ,αν όχι το μεγαλύτερο, αθλητικά γεγονότα ποδηλασίας της χώρας πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Το Bike Odyssey είναι σχεδόν στην πόρτα μας, καθώς απομένουν 52 ημέρες μέχρι την έναρξη του αγώνα από το χωριό Σμίξη του νομού Γρεβενών.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο σκληρούς, επίπονους και ενδιαφέροντες αγώνες παγκοσμίως, καθώς έχει διάρκεια οκτώ ημερών και διασχίζει πάνω από τη μισή Πίνδο της ηπειρωτής Ελλάδας, καθώς ξεκινά, όπως αναφέραμε, από το νομό Γρεβενών και αφού διασχίσει τα δύσβατα και πανέμορφα βουνά της Πίνδου ολοκληρώνεται στη Ναύπακτο.

Σε λίγες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινωθούν και κάποιες αλλαγές, που έχουν ως στόχο και κίνητρο τους τη βελτίωση της ποιότητας και την ακόμα καλύτερη ανάδειξη αυτού του τόσο ξεχωριστού αθλητικού γεγονότος ποδηλασίας.

Bike Odyssey, λοιπόν, ανανεωμένος, άκρως ενδιαφέρων και με μόλις 52 ημέρες να απομένουν. Άξίζει σίγουρα τουλάχιστον την προσοχή μας.

Εδώ για εγγραφές και πληροφορίες

https://www.bikeodyssey.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα