Τη 12η θέση στο όμνιουμ ο Βολικάκης

Τη 12η θέση στο όμνιουμ ο Βολικάκης

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης κατέλαβε τη 12η θέση στο αγώνισμα του όμνιουμ, με το οποίο ολοκήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας του Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης έκανε δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και σε αυτό οφείλεται η συσσωρευμένη κόπωση.

Ο Βολικάκης ήταν ο μοναδικός αθλητής που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση του στον τελικό του όμνιουμ έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί σε δύο ακόμα τελικούς, πόντους και σκρατς.

Ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook: «Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας 2018!!!!

Πρώτη μέρα 8η θέση στο αγώνισμα #scratchrace, Δεύτερη μέρα 7η θέση στο αγώνισμα#pointrace, Τρίτη μέρα 12η θέση στο αγώνισμα #Omniumrace

Τρείς ημέρες πολύ δυνατές που μόνο ευχαριστημένο και γεμάτο ικανοποίηση με αφήνουν, σίγουρα φτάσαμε πολύ κοντά στα δύο αγωνίσματα στο πολυπόθητο μετάλλιο και ειδικά στο αγώνισμα των πόντων το χάσαμε στις τελευταίες στροφές αλλά όλα καλά!!!!!!!

Παρόλο την κούραση των 2 πρώτων ημερών σήμερα το πάλεψα και στο αγώνισμα του omnium που μέχρι τα 2 πρώτα αγωνίσματα βρισκόμουν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης αλλά στα 2 τελευταία αγωνίσματα παραδόθηκα και λογικό ήταν καθώς ήμουν ο μοναδικός αθλητής που έτρεξε και στα 3 διαφορετικά αγωνίσματα .

Πλέον ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο έχει ξεκινήσει επίσημα και μόνο ενθαρρυντικά στοιχεία υπάρχουν να είμαστε καλά και στόχος μου είναι να δώσω το παρόν στην τέταρτη μου Ολυμπιάδα και να διεκδικήσω αυτό που μου λείπει!!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που είστε δίπλα μου σας θέλω κοντά μου πλέον στο #RoadToTokyo2020 #Gogreece

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που χωρίς αυτούς απλά θα είχα σταματήσει.......»

 

Τελευταία Νέα