Tην 7η θέση στον κόσμο ο Βολικάκης

Tην 7η θέση στον κόσμο ο Βολικάκης

bet365

Ο Χρήστος Βολικακής κατέλαβε την 7η θέση στο αγώνισμα των πόντων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας που διεξάγεται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας ποδηλάτης συγκέντρωσε 40 πόντους και κατετάγη στην 7η θέση. Νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Κάμερον Μέγερ από την Αυστραλία, με 45:40, ο οποίος κάλυψε τους 40 γύρους με ταχύτητα 52.552 χλμ/ώρα και συγκέντρωσε 70 πόντους. Ακολούθησε ο Γιαν Βίλεμ φαν Σιπ με 52 πόντους και τρίτος ο Βρετανός Μαρκ Σιούαρτ με 49 πόντους.

«Το πάλεψα το προσπάθησα το πίστεψα έφτασα κοντά στο μετάλιο !!!!!!! Παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμουν μέσα στα μετάλλια στο τέλος δεν υπολόγισα καλά τους αθλητές που είχαν πιο λίγους βαθμούς και έτσι ήρθε σήμερα τη δεύτερη μέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος πίστας στο αγώνισμα των πόντων η 7η θέση μάλιστα στην πρώτη μου συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνισμα!
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη θετική ενέργεια που μου δίνεται!», δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

O Boλικάκης συμμετέχει αύριο στο αγώνισμα του όμνιουμ.

 

Τελευταία Νέα