Στην 35η θέση ο Μπρέτας

Στην 35η θέση ο Μπρέτας

bet365

O Σωτήρης Μπρέτας κατέλαβε την 35η και τελευταία θέση στο αγώνισμα του σπριντ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, που διεξάγεται στο Απελντοορν της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας αθλητής έμεινε μακριά από μία εμφάνιση που θα τον έφερνε στους πρώτους 16 αθλητές, οι οποίοι εξασφάλιζαν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Ο Μπρέτας τερμάτισε σε 10.498, με τον Ολλανδό Τζέφρι Χόχλαντ να σημειώνει το καλύτερο χρόνο με 9.674.

O Χρήστος Βολικάκης τόνισε για την χθεσινή του εμφάνιση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook: «8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του scratch στην πρώτη μέρα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πίστας στο Apeldoorn της Ολλανδίας!!!

Προσπάθησα να είμαι από την αρχή του αγώνα σε κάποιο ξεκόλλημα αλλά δυστυχώς αυτό δεν βγήκε.

Ο αγώνας είχε ανατροπές καθώς αρκετά φαβορί μείνανε στις πιο πίσω θέσεις.

Σίγουρα αν φτάναμε στο τελικό σπριντ πιστεύω πως δύσκολα θα χάναμε το μετάλλιο. Πάλεψα για το καλύτερο και πιστεύω να έδωσα χαρά στον κόσμο που παρακολούθησε την προσπάθεια μου και συνεχίζουμε.

Επίσης μόλις σήμερα ανακοινώθηκε και η νέα διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο και πιστεύω πρώτα ο Θεός πως με τα τωρινά δεδομένα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ώστε να καταφέρουμε να δώσω το παρόν στην τέταρτη Ολυμπιάδα μου στο Τόκυο!!!!!!!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα