Δεύτερος στον κόσμο στους πόντους ο Βολικάκης, παρά την ατυχία

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δεύτερος στον κόσμο στους πόντους ο Βολικάκης, παρά την ατυχία

bet365

Με την κατάκτηση της δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης των Παγκοσμίων Κυπέλλων στους πόντους ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία του ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Λευκορωσία, λόγω κωλύματος που προέκυψε με την βίζα.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στου Facebook: «Σίγουρα το να σου ανακοινώνουν πως είσαι δεύτερος στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων 2017-2108 στο αγώνισμα point race είναι κατι πολύ όμορφο!

Βέβαια όμως όταν έχεις χάσει την πρώτη θέση και τον τίτλο του Κυπελλούχου κόσμου για μόλις 50 βαθμούς και φυσικά λόγω των γνωστών προβλημάτων να παρακολουθώ τα αποτελέσματα των αγώνων απ'π την Ελλάδα και να μην μπορέσω καν να αγωνιστώ στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο της Λευκορωσίας ώστε υπερασπιστώ την πρώτη θέση την οποία είχα μέχρι το πέρας των τεσσάρων παγκοσμίων κυπέλλων αν μη τι άλλο με στεναχωρεί ιδιαίτερα.

Σίγουρα μια πολύ επιτυχημένη χρονιά που χωρίς αυτά τα προβλήματα θα έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο!!!!!!
Προχωράμε για τα επόμενα σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα