Aπίστευτη ταλαιπωρία και απογοήτευση για τον Χρήστο Βολικάκη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Aπίστευτη ταλαιπωρία και απογοήτευση για τον Χρήστο Βολικάκη

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης, έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια και τα κάνει όλα μόνος του και τα κατάφερνε άψογα, έως ότου χθες διαπίστωσε ότι δεν χάνει τη συμμετοχή του στο τελευταίο παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν...

Δυστυχώς αποδείχθηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο ότι κανείς ούτε πρέπει, ούτε μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του... Όμως, Ο Βολικάκης προκειμένου να μην τα παρατήσει το επιχείρησε.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης, ο οποίος λόγω των προβλημάτων που επικρατούν στην ΕΟΠ, έχει αναλάβει να διεκπεραιώνει εκτός από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις, την προπόνηση του (δεν έχει προπονητή), το μάρκετινγκ (για να βρει χορηγούς), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάνατζμεντ, τον τεχνικό, τον οδηγό και εσχάτως και τον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Όλα τα παραπάνω σε μία κανονική χώρα, ένας αθλητής της κλάσης του Βολικάκη θα τα είχε λυμένα και θα μπορούσε απερίσπαστος να αφοσιώνεται στην προπόνηση του. Φευ, ο Βολιώτης ποδηλάτης, δεν έχει αυτή την πολυτέλεια.

Χθες, λοιπόν διαπίστωσε ότι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Λευκορωσία, μέσω Ρωσίας, καθότι οι δύο χώρες έχουν διακόψει τις διπλωματικές τους σχέσεις...

Η ανάρτηση του Χρήστου Βολικάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Πραγματικά τη μία στιγμή είσαι έτοιμος να αναχωρήσεις για την Λευκορωσία και έτοιμος για τον αγώνα και μετά από λίγες ώρες όλα πάνε στράφι...

Ταξιδεύω αεροπορικώς από το 2002 σε παρά πολλές χώρες και αρκετά ταξίδια ετησίως αυτό που περάσαμε σήμερα δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου.


Πετούσαμε για Λευκορωσία μέσω Ρωσίας τα αεροπορικά κλεισμένα από την airtickets με την εταιρεία aeroflot όλα τα έγγραφα που έπρεπε να είχαμε μαζί είχαμε φροντίσει να τα έχουμε τακτοποιημένα, είχαμε βγάλει βίζες για τη Ρωσία και ασφάλειες παρόλο που ήταν transit από εκεί και πέρα όλες οι ενημερώσεις που είχαμε ήταν πως τη βίζα για τη Λευκορωσία τη βγάζουμε στο αεροδρόμιο του Μινσκ καθώς και την ασφάλεια φυσικά έπρεπε να είχαμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα πρόσκληση από την Ομοσπονδία της Λευκορωσίας.

Συμπληρωμένες τις φόρμες για τις βίζες, φωτογραφίες διαβατηρίων κτλπ.... και εκεί που όλα ήταν έτοιμα για το ταξίδι μας ενημερώνουν από την aeroflot πως δεν μπορούμε να πετάξουμε γιατί από το καλοκαίρι και μετά άλλαξε η διακρατική συμφωνία μεταξύ Λευκορωσίας και Ρωσίας και πως οι επιβάτες που πάνε στη Λευκορωσία μέσω Ρωσίας δεν μπορούν να βγάλουν βίζα στο αεροδρόμιο του Minsk.

Μετά από πολλές προσπάθειες και συζητήσεις τηλεφωνήματα τίποτα δεν άλλαξε και τελικά δεν μπορέσαμε να ταξιδέψουμε καμία ενημέρωση ούτε από την airtickets (απαράδεκτη) που φυσικά μας έβαζαν σε αναμονή συνέχεια και δεν μπορέσαμε ποτέ να έρθουμε σε επικοινωνία ακόμα και η ίδια aeroflot μας είπε πως θα έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει... γενικώς μια κατάσταση πρωτόγνωρη και πάρα πολύ στενάχωρη.. πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο ... όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή μου στο παγκόσμιο κύπελλο μεγάλη απογοήτευση, χαμένα χρήματα, χαμένοι κόποι και όνειρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μακάρι να είναι κάθε εμπόδιο για καλό...και όμως δεν είναι ανέκδοτο.

Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να περιμένω να τρέξουν οι αντίπαλοι μου ώστε να δω την τελική μου θέση στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων».

 

Τελευταία Νέα