Ο Βολικάκης αναπαύεται στην κορυφή της γενικής των Π.Κ. σε σκρατς και πόντους!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Βολικάκης αναπαύεται στην κορυφή της γενικής των Π.Κ. σε σκρατς και πόντους!

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν, στο Μίλτον του Καναδά, γεμίζοντας με επιπλέον βαθμούς το «σακούλι» της κατάταξης των παγκοσμίων κυπέλλων και σκαρφαλώνοντας στην κορυφή σε δύο αγωνίσματα.

Στον τελευταίο αγώνισμα το οποίο ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες κατετάγη 6ος στο όμνιουμ, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη των παγκοσμίων κυπέλλων σε πόντους και σκρατς και δεύτερη στο όμνιουμ.

«Με την Δεύτερη θέση στη γενική των παγκοσμίων κυπέλλων στο αγώνισμα του omnium και την 6η θέση σήμερα στο μεγάλο τελικό ολοκληρώθηκε και το τρίτο παγκόσμιο κύπελλο στο Milton του Καναδά.

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με νίκη στο αγώνισμα του scratch και όλα έδειχναν πως δύσκολα θα ήμουν εκτός μεταλλίων, δυστυχώς μια απόφαση των κριτών σε ένα από τα δυνατά μου αγωνίσματα (elimination) μου στέρησε πολύτιμους βαθμούς και τελικά ήρθε η 6η θέση, η οποία με ανέβασε από την τέταρτη στη δεύτερη θέση της Γενικής κατάταξης.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην πρώτη θέση στο αγώνισμα του scratch αλλά και στο αγώνισμα των πόντων και στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του omnium.

Σίγουρα η πρώτη μου χρόνια σε αυτά τα αγωνίσματα στα world cup series με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Και φυσικά όλα αυτά θα φέρουν μεγάλη άνοδο σε 3 αγωνίσματα omnium - scratch - point race στην παγκόσμια κατάταξη.», δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης.

 

Τελευταία Νέα