Bike Odyssey 2018: Ανοίγουν οι εγγραφές για τον κορυφαίο αγώνα

Gazzetta team
Bike Odyssey 2018: Ανοίγουν οι εγγραφές για τον κορυφαίο αγώνα

bet365

Από την 1η Δεκεμβρίου ανοίγουν οι εγγραφές για το Bike Odyssey 2018 που είναι ένας εκ των κορυφαίων αλλά και δυσκολότερων αγώνων ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο!

Ο "Bike Odyssey", αποτελεί έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο και τον μεγαλύτερο στο είδος του mountain bike στην Ελλάδα. Διαρκεί συνολικά οκτώ ημέρες, ενώ η διαδρομή έχει συνολική απόσταση 620 χιλιόμετρα με 19800 μέτρα υψομετρικές διαφορές! Λαμβάνουν μέρος ομάδες των δύο ατόμων.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, η αφετηρία θα γίνει στη γραφική Σμίξη των Γρεβενών και με ενδιάμεσους ημερήσιους τερματισμούς στο Μέτσοβο, στην Πύλη Τρικάλων, το Νεοχώρι Καρδίτσας, το Κρίκελλο Ευρυτανίας, τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας, την Άνω Χώρα Αιτωλοακαρνανίας, ο αγώνας έχει τελικό προορισμό την Ναύπακτο. Συνολικά οι ποδηλάτες θα περάσουν μέσα από τουλάχιστον 50 μικρά και μεγάλα χωριά στο μήκος της διαδρομής αυτής.

Στο πλαίσιο του αγώνα, διοργανώνονται παράλληλα και δύο τριήμερα, στην αρχή και στο τέλος του οκταήμερου, για όσους δεν έχουν την επιλογή ή το επίπεδο μίας πολυήμερης δοκιμασίας: Ο 3-Day North Odyssey (με αφετηρία τη Σμίξη) και ο 3-Day South Odyssey, με αφετηρία το Κρίκελλο και τερματισμό τη Ναύπακτο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ο αγώνας είναι open και ομαδικός (ομάδες των δύο) και μπορούν να συμμετέχουν όλοι (ενήλικες) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία / ποδηλασία δρόμου και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

    • Γενική
    • Ανδρών
    • Μικτή
    • Γυναικών
    • Μάστερ Ανδρών ( το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων κυμαίνεται μεταξύ των 80 και 100 ετών)
    • Senior Μάστερ Ανδρών ( το άθροισμα της ηλικίας των 2 συμμετεχόντων να υπερβαίνει τα 100 έτη)

Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι συνολικά 100 ομάδες ανά κατηγορία για τον αγώνα Mtb.
Για να ισχύει μία κατηγορία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάποια κατηγορία, ενσωματώνεται με την πλησιέστερη ηλικιακά κατηγορία.

ΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν αίτηση συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση υποχρεωτικά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά ([email protected]) ή με φαξ (210 6613120) και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα http://www.bikeodyssey.gr ή από το κατάστημα bikeexpert.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 01/12/2017 έως τις 31/12/2017 και ώρα 24:00.

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα και τις προσφορές στο επίσημο site της διοργάνωσης: Bike Odyssey - Πακέτο Αθλητή.

 

Τελευταία Νέα