Βολικάκης: «Έχουμε καλά σημάδια και χρόνο να δουλέψουμε για τους Ολυμπιακούς»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βολικάκης: «Έχουμε καλά σημάδια και χρόνο να δουλέψουμε για τους Ολυμπιακούς»

bet365

Στο αγώνισμα των πόντων έχει πραγματοποιήσει ο Χρήστος Βολικάκης την καλύτερη εμφάνιση έως τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας του Βερολίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 5η θέση με πόντους 28, με την πρώτη θέση να πηγαίνει στον Πολωνό Μπανάτσεκ 49 π., τον Δανό Λάρσεν να ακολουθεί με 44 π. και τρίτο τον Μπέγερ από την Γερμανία με 34 π.

PREMIER LEAGUE 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Στος σκρατς ο κορυφαίος ποδηλάτης κατετάγη 12ος με το βάθρο να καταλαμβάνεται από τους: Γκαρέλ (Γαλία), Λοβάσι (Ουγγαρία) και Γκλάντις (Ουκρανία).

Στο όμνιουμ ο Χρήστος Βολικάκης πήρε χθες την 9η θέση με 78 βαθμούς, ενώ πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Αλμπερτ Τόρες Μπαρθέλο από την Ισπανία με 142 β., ακολούθησε ο Δανός Γιόχανσεν με 140 β. και τρίτος ο Γάλλος Τομάς με 137

Στην ατομική καταδίωξη ο Ζαφείρης Βολικάκης κατετάγη 15ος, με τους Τίσεν (Βέλγιο), Πισκούνοφ (Ρωσία) και Ολιβέιρα (Πορτογαλία) να κατακτούν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Τέλος, ο Σωτήρης Μπρέτας ήρθε 16ος στο σπριντ ανδρών.

«Το μετάλλιο στο αγώνισμα των πόντων κρίθηκε στο τελευταίο σπριντ. Ήμουν πραγματικά κοντά στο μετάλλιο, όμως τελικά έμεινα στην 5η θέση. Βεβαίως ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε πανευρωπαϊκό πρωταθλήματα και σίγουρα μένω πολύ ικανοποιημένος.

Χάσαμε και χθες στο όμνιουμ και σήμερα το μετάλλιο για λίγο, αλλά πρώτη φορά τρέχω λογικό είναι μην είμαστε και αχάριστοι. Μόνο πολύ καλά σημάδια έχουμε και χρόνο να δουλέψουμε να είμαστε πανέτοιμοι για τους Ολυμπιακούς σε αυτά τα νέα αγωνίσματα», δήλωσε στο gazzetta.gr o Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος ολοκληρώνει αύριο την παρουσία του στη διοργάνωση (όπως και η υπόλοιπη ομάδα) με το αγώνισμα του μάντισον.

 

Τελευταία Νέα