Bike Odyssey 2018: Ο απόλυτος ποδηλατικός αγώνας επιστρέφει!

Gazzetta team
Bike Odyssey 2018: Ο απόλυτος ποδηλατικός αγώνας επιστρέφει!

bet365

Η Πίνδος, η μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 17-24 Ιουνίου 2018 έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο, το Bike Odyssey 2018!

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα απολαύσουν οχτώ ημέρες mountain bike στις πιο όμορφες διαδρομές της Πίνδου. Από την γραφική Σμίξη Γρεβενών μέχρι τον τελικό προορισμό , την Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μέρη απίστευτου φυσικού κάλλους, να περάσουν από δρυμούς, ποτάμια και ιστορικά χωριά και να νιώσουν την ένταση και την αδρεναλίνη του επικού αυτού αγώνα.
Ο αγώνας προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον όπως φαίνεται και από τις χώρες που έχει φιλοξενήσει το Bike Odyssey τα προηγούμενα χρόνια: Βουλγαρία, Ρωσία, Σερβία, Ινδονησία, Αυστραλία, Αγγλία, Δανία, Ισραήλ, Κύπρο, Ιταλία, Ν. Αφρική, Τρινιντάτ & Τομπάγκο της Καραϊβικής, Γαλλία, Τουρκία, Σκωτία, Σουηδία.
Η διοργάνωση πέρα από την αγωνιστική δράση, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ζήσει το Bike Odyssey από την πλευρά του τουρίστα και να έχει την ευκαιρία να δει τα γραφικά χωριά και την άγρια ομορφιά της Πίνδου σαν μια μεγάλη εκδρομή!
Το 2018 το Bike Odyssey επιστρέφει δυνατότερο από ποτέ, με νέες διαδρομές και προκλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: https://bikeodyssey.gr/
Δείτε το teaser video του αγώνα:

 

Τελευταία Νέα