Κοσίμπα: «Δεν ήταν έκπληξη η νίκη επί του Ολυμπιακού, είμαστε πρωταθλητές»

Gazzetta team
Κοσίμπα: «Δεν ήταν έκπληξη η νίκη επί του Ολυμπιακού, είμαστε πρωταθλητές»

bet365

Ο Ντανιέλ Κοσίμπα μιλάει για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στην Α1 του πινγκ πονγκ, τονίζοντας πως δεν είναι έκπληξη από την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» είναι πρωταθλητές.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτέχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ξεκίνησε με το απόλυτο των νικών την πορεία της για την υπεράσπιση του τίτλου στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Οι Πρωταθλητές σημείωσαν 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με την επικράτηση επί του Ολυμπιακού ΣΦΠ με 4-2 να είναι αυτή η οποία της χάρισε ήδη προβάδισμα και για τον φετινό τίτλο.

Ο εκ των πρωταγωνιστών, Daniel Kosiba, μίλησε στο aek.gr για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και τη νίκη επί των Πειραιωτών, ενώ παράλληλα έστειλε… μήνυμα και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς: «Είναι πραγματικά ιδανικό το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν. Μετά τις πρώτες δύο νίκες κλήθηκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κακά τα ψέμματα είμαστε τα πρώτα φαβορί για τον τίτλο. Στους Πειραιώτες έχει έρθει ένας πολύ δυνατός παίκτης, ο Monteiro, και κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν έχουμε ελπίδες. Πραγματοποιήσαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, όλα τα παιδιά, και φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη και με μεγάλο αποτέλεσμα, αφού χάσαμε μόλις 2 games. Κάποιοι πάλι είπαν ότι ήταν έκπληξη, αλλά για εμάς δεν ήταν».

Για τη δική του απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά. Είμαστε μία δυνατή ομάδα, είμαστε οι Πρωταθλητές. Η νίκη του Λαγογιάννη κόντρα στον Mendez μας έδωσε και ψυχολογική και αγωνιστική τόνωση. Στη συνέχεια τα έδωσα όλα και εγώ, αλλά και ο Obeslo, και πήραμε το προβάδισμα για τον τίτλο. Όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για τη συνέχεια: “Η συνέχεια είναι αυτή ακριβώς η φραση: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα”. Έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε και αυτός με το απόλυτο, αλλά και τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο. Με ψυχραιμία και συγκέντρωση προχωράμε για να διατηρήσουμε τον τίτλο».

 

Τελευταία Νέα