Στον Ολυμπιακό ο πρωταθλητής Ευρώπης Ζοάο Μοντέιρο!

Gazzetta team
Στον Ολυμπιακό ο πρωταθλητής Ευρώπης Ζοάο Μοντέιρο!

bet365

Τον Ολυμπιακό θα ενισχύσει την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Ζοάο Μοντέιρο.

Ο Πορτογάλος αριστερόχειρας έχει τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους σε επίπεδο ανδρών και είναι από τους καλύτερους που θα παίξουν στην Ελλάδα!

Είναι γεννημένος στις 29/8/1983 και έχει κερδίσει το χρυσό στο Ευρωπαϊκό του 2014 (απλό), του 2015 (διπλό) και 2016 (μικτό διπλό).

Παράλληλα ήταν 3ος στον κόσμο το 2019 στη Βουδαπέστη στο διπλό.

Ο δευτεραθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός συμφώνησε και με τον διεθνή από την Ταϊλάνδη Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ. Πραγματοποιεί επίσης νέα συνεργασία με τον Πορτογάλο Μέντες.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ απέκτησε τον Βέλγο Ζαν Λορίκ, τον Γάλλο Μπαστιέν Ντουπόν και κράτησε τον Τσέχο Μίχαλ Όμπεσλο και τον Ούγγρο Ντανιέλ Κοσίμπα, που τη βοήθησαν πολύ στην περσινή ιστορική της διάκριση.

Νέα πρόσωπα επίσης στην Α1 ο Ρουμάνος Κριστιάν Τσιρίτα για τον Α.Ο. Πεύκης, ο Βούλγαρος Πέτρο Γκαμπρόβσκι για τη Φιλία Ορεστιάδας και ο Γάλλος Έντζο Λεγκουστίν για την Ε.Α. Βόχας. Η τελευταία, που είναι και νεοφώτιστη στην κατηγορία, πήρε και τον επίσης Βούλγαρο Τεοντόρ Αλεξαντρόφ, ενώ ο συμπατριώτης του Πετιό Κράστεφ πήγε στο Πέρα.

Στην Α1 γυναικών ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά ενισχύεται με τη Ρουμάνα Ντόρα Σινγκεορζάν και την κινεζικής καταγωγής Λι Μπιν, που παίζει με την ουγγρική υπηκοότητα!

Οι Σάρισες Φλώρινας θα συνεργαστούν με τη Ρωσίδα Ζόια Νοβίκοβα και τη Γαλλίδα Μάριον Μπερτό, ενώ κράτησαν τη Λιου Τζούντιθ, η οποία έχει τη γαλλική υπηκοότητα.

O Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τη Σουηδέζα Ερίκα Φροντ. Ο Α.Σ. Πέρα έκανε νέα συμφωνία με τη Βουλγάρα Ντετελίνα Πέτροβα και τη Σέρβα Μόνικα Κνέζεβιτς και συμπληρώνει την ομάδα με την Κύπρια Μαρία Αβραάμ.

 

Τελευταία Νέα