Αποκλεισμός για Γκιώνη στη Βουδαπέστη και για Βατσακλή στην Αθήνα!

Gazzetta team
Αποκλεισμός για Γκιώνη στη Βουδαπέστη και για Βατσακλή στην Αθήνα!

bet365

Ο Γκιώνης ηττήθηκε στη Βουδαπέστη χωρίς να έχει δίπλα του τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή αφού λόγω οικονομικών προβλημάτων... έφυγε νωρίτερα από την Ουγγαρία για την Ελλάδα.

Ο αθλητής έπαιξε και έχασε στη Βουδαπέστη και στο World Tour της και ο ομοσπονδιακός προπονητής έφυγε από την Ουγγαρία για την Αθήνα αφού τελείωσαν τα λεφτά της ομοσπονδίας της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης!

Επιστροφή χρημάτων* στο Λειψία – Ντόρτμουντ και σούπερ αποδόσεις στην Bundesliga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο λόγος για τον σπουδαίο αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια στο Tour αλλά ηττήθηκε με 4-0 σετ από τον εξαιρετικό Σουηδό Κρίστιαν Κάρλσον και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρω στο κυρίως ταμπλό.

Ο Γκιώνης όμως στην προσπάθεια του αυτή δεν είχε δίπλα του τον Κώστα Βατσακλή αφού όπως καταγγέλει ο ίδιος τα χρήματα που είχαν πάρει για την αποστολή στην Ουγγαρία τελείωσαν και τα ταμεία της ομοσπονδίας ήταν άδεια. Έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από τον αγώνα του Γκιώνη ο οποίος είναι μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε επίσης ότι οι αθλητές έβαλαν και χρήματα από την τσέπη τους για να είναι στην Ουγγαρία.

 

Τελευταία Νέα