«Καλλιεργεί» την επιτραπέζια αντισφαίριση στην Φολέγανδρο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Καλλιεργεί» την επιτραπέζια αντισφαίριση στην Φολέγανδρο ο Παναθηναϊκός

bet365

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ηρώ Μαλλιαρού βρέθηκε στη Φολέγανδρο για να διδάξει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μια νέα προσπάθεια να "καλλιεργήσει" την επιτραπέζια αντισφαίριση στην Φολέγανδρο έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός.

Για τον σκοπό αυτό η προπονήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου Ηρώ Μαλλιαρού βρέθηκε στη Φολέγανδρο προκειμένου να μάθει τα μυστικά του αθλήματος στα μικρά παιδιά που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και στηρίζουν την προσπάθεια όπως φυσικά και ο τοπικός ΝΟΦ.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου σημείωσε μεταξύ άλλων: "Φολέγανδρος, πινγκ πονγκ και Παναθηναϊκός. Τρεις μεγάλες αγάπες για ένα κοινό σκοπό. Το νησί το γνώρισα από μικρό παιδί οπότε είναι ακόμα μεγαλύτερος ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση για αυτή τη συνεργασία.Ο Παναθηναϊκός ήρθε για να μείνει στο (ούτως η άλλως πράσινο) νησί και να αποδείξουμε ότι η προσπάθεια αυτή δεν είναι ένα πυροτέχνημα αλλά μια συνειδητή κίνηση να στηρίξουμε τον αθλητισμό στην άγονη γραμμή και να προσφέρουμε στα παιδιά των απομακρυσμένων νησιών ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που τόσο ανάγκη έχουν τους χειμερινούς μήνες".

 

Τελευταία Νέα