Για τις θέσεις 7-8 θα ολοκληρώσει τους αγώνες της η εθνική νέων

Gazzetta team
Για τις θέσεις 7-8 θα ολοκληρώσει τους αγώνες της η εθνική νέων

bet365

Με αγώνα για τις θέσεις 7-8 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ολοκληρώσει την προσπάθειά της στο Κλουζ Ναπόκα η εθνική ομάδα των νέων.

Το βράδυ αντιμετώπισε το Αζερμπαϊτζάν για τις θέσεις 5-8 κι έχασε με 3-1. Αντίπαλός της στο τελευταίο ματς θα είναι το μεσημέρι η Ιταλία. Μετά την ήττα στα προημιτελικά από τη Γερμανία ήρθαν τα παιχνίδια κατάταξης, όπου φυσιολογικά το ενδιαφέρον είναι μειωμένο. Έτσι, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής άφησε εκτός ομάδας τον Γιάννη Σγουρόπουλο για να τον ξεκουράσει, όπως και οι Αζέροι παρατάχθηκαν χωρίς έναν από τους τρεις αθλητές κινεζικής καταγωγής, που διαθέτουν. Και οι δύο Ασιάτες πάντως, έφταναν για να κάνουν τη διαφορά και το Αζερμπαϊτζάν έφτασε σχετικά εύκολα στην επικράτηση. Τη μοναδική νίκη για την ελληνική πλευρά σημείωσε ο Δαμιανής από τη θέση 1 της ομάδας.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Ουσιαστικό πάντως, ότι οι Δαμιανής, Διαμαντόπουλος και Στάμου είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε πολύ αξιόλογους αθλητές και να κάνουν κι άλλο χρήσιμο τεστ. Οι δύο Ασιάτες που χρησιμοποιήθηκαν, ο Βανγκ Σενχί και ο Γιου Κινχάνγκ, βρίσκονται στις θέσεις 58 και 88 αντίστοιχα στην ευρωπαϊκή κατάταξη των νέων (κάθισε στον πάγκο το Νο 57, ο Γιανγκ Σινγιού). Και οι τρεις είναι 17 ετών. Να σημειωθεί επίσης ότι το Αζερμπαϊτζάν άρχισε την πορεία του από τη 2η κατηγορία και με την είσοδο στα προημιτελικά εξασφάλισε πανηγυρικά την άνοδο στην 1η κατηγορία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα