Πάει για μετάλλιο η Εθνική νέων

Gazzetta team
Πάει για μετάλλιο η Εθνική νέων

bet365

Η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των νέων φιγουράρει στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ονειρεύεται μετάλλιο!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε να περάσει στο κυρίως ταμπλό των «16», αλλά το απόγευμα έδειξε την ποιότητά της συνολικά και με εξέλιξη, που κανένας δεν θα φανταζόταν, νίκησε με 3-2 τη Σουηδία και πέρασε στην πρώτη 8άδα. Στις 13:20 θα συναντήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017 Γερμανία, φυσικά είναι και πάλι το αουτσάιντερ, αλλά με εμφάνιση σαν τη σημερινή γιατί να μην ελπίζει στην είσοδο στα ημιτελικά και κατ’ επέκταση στο μετάλλιο; Αρκεί να σημειωθεί ότι στον συγκλονιστικό αγώνα με τη Σουηδία, η οποία πέρσι ήταν 3η στο ομαδικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, υπέστη ήττα ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στο απλό Γιάννης Σγουρόπουλος, αλλά ήρθαν δύο μεγάλα αποτελέσματα από τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Δαμιανή να χαρίσουν τη νίκη και να δείξουν ότι «απλώνεται» το ταλέντο και αυτής της ομάδας και δεν περιορίζεται. Στο μεταξύ, οι παίδες προχώρησαν νικηφόρα και ελπίζουν πάντα να μείνουν στην 1η κατηγορία, ενώ οι νεάνιδες γνώρισαν δύο ήττες και αφήνουν κάθε σκέψη για διεκδίκηση της ανόδου.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Οι νέοι έκαναν μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος σε όλες τις ηλικίες και την ομάδα, που από τη 2η σειρά των seedingκατέκτησε αήττητη την 1η θέση στο γκρουπ D. Ήταν κρίμα δε, που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν στο διαδίκτυο αυτόν τον αγώνα οι Έλληνες φίλαθλοι. Το συγκρότημα του Κώστα Βατσακλή προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δεύτερη σερί χρονιά. Πέρσι είχε μείνει εκτός μεταλλίων από τη Σουηδία με ήττα 3-2, τώρα της πήρε …ρεβάνς και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό, με τρόπο που ξάφνιασε τους πάντες στο Κλουζ Ναπόκα, αλλά και όσους έμαθαν την εξέλιξη του αγώνα! Διότι το να έρχονται οι σπουδαίες νίκες από τον εντελώς άπειρο διεθνώς Διαμαντόπουλο και τον 16άχρονο Δαμιανή, που αγωνίζεται πρώτη χρονιά με τους νέους είναι πράγματι το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο. Με καταπληκτική εμφάνιση ο 17χρονος αμυντικός έδωσε προβάδισμα στην εθνική μας με 2-1 και όταν ο Σγουρόπουλος υπέστη την πρώτη ήττα του στη διοργάνωση από τον σημερινό δευτεραθλητή κόσμου του απλού νέων Τρουλς Μέρεγκαρντ ουδείς στην ομάδα έχασε την πίστη του. Ο Δαμιανής μπήκε στο 2-2 αποφασισμένος να παίξει το καλύτερο παιχνίδι του στο τουρνουά και με νίκη-έκπληξη διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα