Ηττα και αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς για την Τόλιου

Gazzetta team
Ηττα και αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς για την Τόλιου

bet365

Μεγάλη ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά του απλού γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταρραγόνα έχασε σήμερα η πρωταθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κατερίνα Τόλιου.

Με συγκλονιστική προσπάθεια στα προημιτελικά έφτασε μία ανάσα από σπουδαία νίκη εναντίον της Ισπανίδας Γκαλία Ντβόρακ, αλλά κάμφθηκε στο φινάλε με 4-3 και οριακή διαφορά στο 7ο σετ! Αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες το 4ο φαβορί του αγωνίσματος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της, προηγήθηκε με 3-2 στα σετ και 7-4 στους πόντους, δυστυχώς όμως δέχτηκε την ανατροπή. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών πλασαρίστηκε τελικά στις θέσεις 5-8 κι αυτό συνιστά επιτυχία.

Εξίσου σημαντικό άλλωστε, είναι ότι εμφανίστηκε απόλυτα ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες της στο ατομικό και άξιζε απόλυτα να περάσει στα ημιτελικά και να διεκδικήσει μετάλλιο. Θυμίζουμε ότι στο απλό αγωνίστηκαν ακόμα ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο οποίος προχώρησε μέχρι τη φάση των «16», ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και η Γεωργία Ζαβιτσάνου, που αποκλείστηκαν στο πρώτο στάδιο των γκρουπ. Στο ομαδικό από αύριο στο Βαλς θα μετάσχουν και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης με την Κωνσταντίνα Παρίδη.

 

Τελευταία Νέα