Ιδανική αρχή για Σγουρόπουλο στο πολωνικό όπεν

Gazzetta team
Ιδανική αρχή για Σγουρόπουλο στο πολωνικό όπεν

bet365

Ολοκληρώθηκε απόψε στο Τσέτνιεβο η πρώτη αγωνιστική μέρα στο δυνατό όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων της Πολωνίας και ο Γιάννης Σγουρόπουλος είχε τον καλύτερο απολογισμό.

Έδωσε μόνο νοκ άουτ παιχνίδια και αφού προχώρησε στα προημιτελικά του διπλού νέων με τρεις διαδοχικές νίκες, το βράδυ, στο κλείσιμο του προγράμματος, προκρίθηκε και στους «32» του απλού νέων. Στο διπλό έχει συμπαίκτη τον Μεντάρδας Στανκεβίτσιους από τη Λιθουανία και είναι 5ο φαβορί. Στο απλό είναι 6ο φαβορί και απέφυγε τα προκριματικά γκρουπ. Το τουρνουά της Πολωνίας εντάσσεται στο World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) και είναι της κατηγορίας Premium.

Στο απλό ο πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος περίμενε την ολοκλήρωση της προκριματικής διαδικασίας για να παίξει το βράδυ στον 1ο γύρο. Η κλήρωση τον έφερε αντίπαλο με τον Λευκορώσο Ουλαντισλάου Ρουκλιάτσου, ο οποίος είχε προκριθεί στο ταμπλό με τη 2η θέση από το 21ο γκρουπ. Ο Σγουρόπουλος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και νίκησε με 4-0 σετ (11-9, 11-5, 11-6, 11-9). Για τον γύρο των «32», αύριο το πρωί, συναντά τον Πορτογάλο Βίτορ Αμορίμ.

Στο διπλό νέων οι Σγουρόπουλος/Στανκεβίτσιους (που έχουν συνεργαστεί ξανά σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών) αντιμετώπισαν στον γύρο των «64» τους Δανούς Τορ Κρίστενσεν/Ντάνιελ Σίμονσεν. Έκαναν πολύ καλή αρχή και επιβλήθηκαν με 3-0 σετ. Στους «32» είχαν πιο δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στους Πολωνούς Κάσπερ Πέτας/Λούκας Βατσόβιακ, αλλά ξεπέρασαν την αντίστασή τους με 3-1 σετ και λίγο αργότερα, στη 16άδα, έκαμψαν και τους Σουηδούς Μπρούνο Νέταρπ/Τζόναθαν Τάιμον με 3-0. Νωρίς αύριο το μεσημέρι θα διεκδικήσουν την είσοδο στην 4άδα και τα μετάλλια σε αναμέτρηση με τους Κινέζους Κάο Γιαντάο/Ζενγκ Μπέισουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα