Ώρα ημιτελικού για την Ίστρ του Παπαγεωργίου στο E.T.T.U. Cup

Gazzetta team
Ώρα ημιτελικού για την Ίστρ του Παπαγεωργίου στο E.T.T.U. Cup

bet365

Έφτασε η ώρα του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup) για την Ιστρ του Κώστα Παπαγεωργίου.

Σε μία ξεχωριστή, έτσι κι αλλιώς, στιγμή για το γαλλικό κλαμπ και τον ίδιο τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας η Ιστρ υποδέχεται την πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας Σαρτρ. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 Ελλάδας (19:30 τοπική) κι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Γαλλία.

Όχι μόνο γιατί είναι συνέχεια του «εμφυλίου» της 8άδας μεταξύ της Ιστρ και της Ποντουάζ, αλλά κι επειδή σε αυτή τη διπλή αναμέτρηση φαίνεται να μη χωρούν προγνωστικά. Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι προχτές για τη 12η αγωνιστική της Pro A η Ιστρ νίκησε 3-0 στην έδρα της τη Σαρτρ (σ.σ. χωρίς τον Παπαγεωργίου στην τριάδα της), ενώ στο αντίστοιχο ματς του 1ου γύρου είχε επιβληθεί η Σαρτρ με αυτό το σκορ.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος η Σαρτρ βρίσκεται στην 5η θέση και η Ιστρ στην 8η. Τη βασική τριάδα της Σαρτρ (στην οποία αγωνίστηκε πριν από χρόνια και ο Γιάννης Βλοτινός) αποτελούν ο Αυστριακός Ρόμπερτ Γκάρντος, ο Σουηδός Παρ Γκέρελ και ο Γάλλος Αλεξάντρ Ρομπινό. Η Ιστρ βασίζει πολλά και σε αυτό το ματς στον κινεζικής καταγωγής Λι Πινγκ, που αγωνίζεται με το Κατάρ. Η ρεβάνς θα γίνει στις 8 Απριλίου.

 

Τελευταία Νέα