Προημιτελικοί για τις ομάδες των Γκιώνη και Παπαγεωργίου

Gazzetta team
Προημιτελικοί για τις ομάδες των Γκιώνη και Παπαγεωργίου

bet365

Στον προημιτελικό γύρο μπήκε το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης των ανδρών (E.T.T.U. Cup) και η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έχει παρόντες δύο κορυφαίους αθλητές της.

Στις προηγούμενες φάσεις αγωνίστηκαν ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, τώρα που μπήκαν στον …χορό και τέσσερις ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζουν το κλαμπ του πρώτου και η ομάδα του Παναγιώτη Γκιώνη.

Η διοργάνωση συνεχίζεται με διπλές αναμετρήσεις όπου όσοι ήταν από την αρχή στο E.T.T.U. Cup αναμετρώνται με ομάδες που ήρθαν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα δύο βασικά στελέχη της εθνικής μας ομάδας παίζουν το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία.

Η τσεχική Οστράβα του Γκιώνη αντιμετωπίζει αύριο την Ανζέ. Με την εν λόγω γαλλική ομάδα ο πολύπειρος αμυντικός πήγε το 2012 μέχρι και τον τελικό του E.T.T.U. Cup, ενώ ήταν αθλητής της όταν σημείωσε τη μεγάλη διάκριση με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο απλό ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2013! Υπηρέτησε με συνέπεια για αρκετά χρόνια την Ανζέ και με χαρά επιστρέφει τώρα σε οικείο περιβάλλον άσχετα αν έχει πλέον άλλο στόχο.

Η γαλλική Ιστρ του Παπαγεωργίου υποδέχεται την Κυριακή στο πρώτο ματς την Ποντουάζ από την ίδια χώρα. Αφού προχώρησε στην τελική 8άδα με εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στην ολλανδική Ταβέρζο του Κρεάνγκα, θα παλέψει και για την είσοδο στα ημιτελικά. Να σημειωθεί ότι η Ποντουάζ αναδείχτηκε δύο φορές πρωταθλήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2014 και το 2016. Και τα δύο ματς έχουν ώρα έναρξης 18:00 Ελλάδας (17:00 τοπική).

Οι ρεβάνς θα γίνουν την άλλη βδομάδα. Η Οστράβα θα υποδεχτεί την Ανζέ στην Τσεχία την ερχόμενη Παρασκευή 23 του μήνα, ενώ η Ιστρ θ’ αγωνιστεί εκτός έδρας το Σάββατο στις 24. Αν η Ανζέ μπει στα ημιτελικά θα συναντήσει τη νικήτρια από τον αγώνα Νίνο Πράχα (Τσεχία)-Ντιάλντοβο (Πολωνία). Η Ιστρ σε περίπτωση πρόκρισης διασταυρώνεται με όποιον επικρατήσει στη διπλή αναμέτρηση Στοκεράου (Αυστρία)-Σαρτρ (Γαλλία).

 

Τελευταία Νέα