Η ρεβάνς για Παπαγεωργίου και Κρεάνγκα!

Gazzetta team
Η ρεβάνς για Παπαγεωργίου και Κρεάνγκα!

bet365

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει αυτές τις ημέρες και για μία ιδιαίτερη ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Μεθαύριο γίνεται στην Ολλανδία η ρεβάνς μεταξύ της Ταβέρζο του Καλλίνικου Κρεάνγκα και της Ιστρ του Κώστα Παπαγεωργίου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup).

Βεβαίως, μετά το 3-0, που σημείωσε η πρωταθλήτρια Ολλανδίας μέσα στη Γαλλία, η υπόθεση της πρόκρισης ατόνησε, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό.

Στον πρώτο αγώνα ο Κρεάνγκα είχε πετύχει οριακή νίκη, ο Παπαγεωργίου είχε υποστεί ήττα, αλλά οι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα ανδρών δεν είχαν αναμετρηθεί. Ίσως συμβεί την Κυριακή αυτό, πάντως η ουσία είναι ότι στην Ταβέρζο αρκεί για την πρόκριση στην τελική 8άδα ακόμα και ήττα με 3-1 και η Ιστρ προχωρά μόνο αν επιβληθεί με 3-0 και με καλύτερη διαφορά στα σετ από το 9-4 των Ολλανδών στον πρώτο αγώνα.

Πριν από δύο εβδομάδες την τριάδα της Ταβέρζο είχαν συμπληρώσει ο Πολωνός Γιάκαμπ Φολβάρσκι και ο Γάλλος Ντοριάν Νικόλ, ενώ για την Ιστρ (που θυμίζουμε ότι έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και τον σπουδαίο Λι Πινγκ, κινεζικής καταγωγής) είχαν αγωνιστεί ακόμα οι Γάλλοι Πολ Γκοζί και Μπένζαμιν Μπροσιέ. Ο αγώνας στο Ταβέρζο θ’ αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική) και αναμένεται να έχει καλή προσέλευση κόσμου.

 

Τελευταία Νέα