Υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Gazzetta team
Υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανέφερε πως όλα τα τμήματα ΑμεΑ του «τριφυλλιού» θα βρεθούν υπό την σκέπη του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. έλαβε ιστορική απόφαση και για πρώτη φορά τα τμήματα ΑμεΑ θα βρεθούν υπό την σκέπη του Συλλόγου.

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 με την απόφαση της τότε διοίκησης του Συλλόγου για την ίδρυση του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και από την πρώτη στιγμή η «μάνα του λόχου» αποτέλεσε μια από τις βάσεις του όλου εγχειρήματος.

Η νέα διοίκηση αποφάσισε την περαιτέρω στήριξη των συγκεκριμένων τμημάτων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό ΑμεΑ του Συλλόγου.

Η συμπαράσταση ήταν έμπρακτη από την πρώτη στιγμή ενώ παραχωρήθηκε και η αίθουσα της Θύρας 12 για τις ανάγκες των τμημάτων.

Με τη νέα απόφαση του Δ.Σ. ουσιαστικά υπάρχει η διάθεση για πλήρη ένταξη των τμημάτων ΑμεΑ στον κεντρικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό του Α.Ο. αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού για το οποίο άπαντες είμαστε υπερήφανοι».

 

Τελευταία Νέα