Οι παραθλητές του Ιωνά διεκδικούν και κερδίζουν!

Οι παραθλητές του Ιωνά διεκδικούν και κερδίζουν!

bet365

Ο Αντώνης Παππάς και ο Γιώργος Ζουμπουλής είναι δύο αθλητές του Ιωνά, που διεκδικούν ότι και οι τυπικοί αθλητές, το δικαίωμα συμμετοχής και το κερδίζουν. Την Κυριακή αγωνίστηκαν στον 7ο ημιμαρθώνιο Αθήνας με χειρήλατα ποδήλατα!

Όπως και 2 χρόνια πριν στον ίδιο αγώνα, ο Ιωνάς πρωτοπόρος στις αθλητικές εξελίξεις, δίνει και ένα άλλο νόημα στα αθλητικά δρώμενα με τη συμμετοχή Ατόμων με αναπηρία, προωθώντας την ανάπτυξη του παραθλητικού κινήματος.

Ακόμα 5 αθλητές ΑμεΑ έτρεξαν στα 5χλμ.: Αποστόλης Μπουρλής με χειρήλατο, Χρήστος Κορομηλάς, Χρήστος Ζώτος και Νικολέτα Μπακοπάνου με στέρηση όρασης και Δημήτρης Τσεβάς με κινητική αναπηρία. Οι συμμετέχοντες τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, παρά τη βροχή που άρχισε με την εκκίνηση του αγώνα.


Στόχος του Συλλόγου είναι να αναπτυχθεί το παραθλητικό κίνημα με σκοπό την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή των ΑμεΑ σε αγώνες μαζικού αθλητισμού.

Οι Διοργανωτές κάνουν βήματα από πλευράς τους, ώστε να εντάξουν και επίσημα στο πρόγραμμα του ημιαμαραθωνίου τα χειρηλατα και τα αγωνιστικά αμαξίδια. Ήδη στο φετινό 7ο ημιμαραθωνιο Αθήνας συμμετείχαν στα 21χλμ 3 αθλητές με χειρήλατα, των οποίων η εκκίνηση δόθηκε 5 λεπτά πριν την εκκίνηση των δρομέων του ημιαμαραθωνίου.

Αυτό που έμεινε, είναι η θετική ενέργεια και τα λαμπερά χαμόγελα των αθλητών του Συλλόγου που δίνουν μηνύμα ελπίδας και δύναμης προς όλους μας!

 

Τελευταία Νέα