Επιτυχημένη συνεργασία της ΕΟΕ με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Gazzetta team
Επιτυχημένη συνεργασία της ΕΟΕ με τις Ένοπλες Δυνάμεις

bet365

H EOE τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις για την βοήθεια τους στο πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό".

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος συνάντησε στο γραφείο του και ευχαρίστησε, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων που βοήθησαν στη διεξαγωγή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, του προγράμματος «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics».

Το πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων και φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τα αθλήματα του στίβου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, γίνεται υπό την ευθύνη της ΕΟΕ και για την φετινή χρονιά συνεχίστηκε χάρη στην πολύτιμη αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καπράλος υποδέχθηκε στην έδρα της ΕΟΕ, τον επικεφαλής του ΑΣΑΕΔ Σπύρο Ανδριόπουλο, τους Ολυμπιονίκες Βίκτωρα Μήτρου και Γιώργο Τζελίλη, τους πρωταθλητές Κωνσταντίνο Τσιγκαρά και Αγγελο Λεμάνη που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς και εθελοντές και τους ευχαρίστησε για την συνεισφορά τους.

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και συμμετείχατε στο πρόγραμμα. Οφείλω να σας πω ότι χωρίς την παρουσία και τη βοήθειά σας, το πρόγραμμα δεν θα είχε υλοποιηθεί και θέλω να ευχαριστήσω μέσω εσάς, όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις και φυσικά την ηγεσία τους. Η επιτυχία του προγράμματος φαίνεται από τα εγκωμιαστικά σχόλια που κάνουν τα παιδιά στο βιβλίο εντυπώσεων, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο ενθουσιασμός τους για τη συμμετοχή. Τα παιδιά με τον τρόπο αυτό, μαθαίνουν την ιστορία της χώρας μας, αγαπούν περισσότερο τον αθλητισμό και παίρνουν μαθήματα ζωής, βιώνοντας τα αθλητικά ιδεώδη από μικρές ηλικίες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Ντενίζ Παναγοπούλου που είναι η ψυχή αυτού του προγράμματος, τον Κώστα Τσουράκη καθώς τους εργαζόμενους της ΕΟΕ στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για τη συμβολή τους», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΟΕ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, επισήμανε: «Θέλω κύριε Ανδριόπουλε να μεταφέρετε τα ευχαριστώ μας, στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που βοήθησε να μην τιναχτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στον αέρα. Προσωπικά ήρθα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, είδα τη δουλειά που γίνεται και αντιλήφθηκα ότι είναι κάτι πραγματικά σπουδαίο».

Εκ μέρους των Ολυμπιονικών και των πρωταθλητών που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά του αθλητισμού, μίλησε ο Σπύρος Ανδριόπουλος. «Οι Ολυμπιονίκες των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν τη δυνατότητα με τον τρόπο αυτό, να μαθαίνουν στα παιδιά τις Ολυμπιακές αξίες και τις αξίες του αθλητισμού. Είναι καθήκον μας να το πράττουμε αυτό, ασχέτως τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Στο τέλος, οι κ.κ. Καπράλος και Κολυμπάδης παρέδωσαν σε όλους μία αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή στους πρόγραμμα «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα