Σκάι Μπράουν: Μια 10χρόνη που θέλει ν' αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του 2020!(pics)

Gazzetta team
Σκάι Μπράουν: Μια 10χρόνη που θέλει ν' αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του 2020!(pics)

bet365

Η Σκάι Μπράουν είναι το παιδί θαύμα του skateboard που δεν έχει κλείσει ακόμη 11 χρόνια ζωής αλλά θέλει το 2020 να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γεννημένη την 12η Ιουλίου 2008 στην Ιαπωνία η Σκάι Μπράουν φιλοδοξεί τον Ιούλιο του 2020 να είναι στο Τόκιο όχι για τουρισμό αλλά για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της πατρίδας της.

Η Σκάι είναι το παιδί θαύμα του skateboard, στο οποίο είναι επαγγελματίας, αλλά είναι επίσης πολύ καλή σερφ αλλά και δεινή χορεύτρια έχοντας μάλιστα κερδίσει και στο Dancing with the Stars Junior.

Είδε το πρώτο φως της ημέρας στην Ιαπωνία, τόπος καταγωγής της μητέρας της, Μιέκο, και ο πατέρας της ο Στου είναι Βρετανός. Έχει και έναν αδελφό τον Όκεαν που είναι επίσης αθλητής του skate το οποίο για όσους δεν θυμούνται το 2020 στο Τόκιο θα είναι Ολυμπιακό άθλημα.

Η μικρή Σκάι έχει κερδίσει τους πάντες με τις επιδόσεις της και ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών! Το 2016 στα 8 της έγραψε ιστορία αφού συμμετείχε στους σπουδαίους αγώνες σερφ, το Vans US Open (ΗΠΑ)!

Μιλώντας στο BBC αποκάλυψε το μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Απλά θέλω να βρεθώ εκεί. Θέλω να διεσκεδάσω αν και αλήθεια δεν ξέρω με ποιον θα διαγωνιστώ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα ανεξάρτητα από την ηλικία σου».

Η νεαρή αθλήτρια είναι ενεργή στα social media και μόνο στο instagram έχει περισσότερους από 300,000 followers ενώ έχει και σανίδα που σχεδιάζει η ίδια και φέρει το όνομα της! Τα χρήματα από τις πωλήσεις θα τα δώσει για να δημιουργηθούν σχολές σκέιτ στις φτωχές χώρες του κόσμου και μεγάλο της όνειρο είναι να συνεχίζει να ταξιδεύει και να βοηθάει παιδιά που τον έχουν ανάγκη.

Για την ιστορία εάν η Μπράουν καταφέρει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα είναι η νεαρότερη αθλήτρια της Μεγάλης Βρετανίας. Η Μπράουν θα είναι 12 ετών και 15 ημέρων ενώ η Μάργκερι Χίντον ήταν 13 ετών και 43 ημερών όταν κολύμπησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1928.

Η Χίντον γεννήθηκε το 1915 και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1928, 1932 και 1936. Πέθανε στην πόλη που γεννήθηκε, το Μάντσεστερ, το 1996.

I’m so ready to for spring. What do you have planned!? @clairesstores . . . . #dreambigwithclaires #chaserainbows #chasewaves

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Brown (@skybrown) στις

HAPPY Christmas Everyone!! . This will always be one of my favorite Christmas memories dancing with @jt_church and @alanbersten and getting to Surf on stage. We had so much fun. Hoping we can Dance together again with you guys again in the New Year. Thankyou Again to Everyone @dwtsjuniors and @abcnetwork This was one of the best Experiences in my life. . . . . . . #teamfun #workhardplayhard #teamsmile #teamalan love you guys . . . @dwtsjuniors #dwtsjuniors @nike @nikelosangeles @abcnetwork @dancingabc #dwts #dancingwiththestars #dancing #happy #hurley #family #cbs #skybrown #awsmkids @nikesb @hurley @almostskateboards @skateistan @grizzlygriptape #skatergirl #skater #justdance #christmas @nikewomen #nike #nikesb #nikelosangeles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Brown (@skybrown) στις

Super EXCITED to start this epic new adventure with @hurley. Thankyou @patchy_o @bobhurley @yadin_nicol and even @rissmoore10 for making me feel so welcome and bringing me into your Family. It is such an honor and feels like a dream.Thankyou for supporting a young surfer girl like me, and I can’t wait for all the new things ahead with #teamhurley I am so ready to get out there and REPRESENT!!!! #doingitright . . . #hurley #teamhurley @hurley @nike . @lostsurfboards @lostsurfboardsjapan @fcs_surf @vertra @stickybumpswax . . . #10yearsold #skybrown #awsmkids #surfer #surfergirl #hurley #hurleyyouth #nike #lost #vertra #dwtsjuniors #fsair #gurfer #surfing #lowers #trestles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Brown (@skybrown) στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα