«Αγκαλιά» με το χρυσό μετάλλιο ο Καλπογιαννάκης

Gazzetta team
«Αγκαλιά» με το χρυσό μετάλλιο ο Καλπογιαννάκης

bet365

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στο Μπουένος Αϊρες, βρίσκεται ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

Μόλις μία κούρσα (medal race) πριν το τέλος του αγωνίσματος στην κατηγορία TECHNO 293, ο Ελληνας πρωταθλητής, είναι στην κορυφή με 16 βαθμούς ποινής, σε σύνολο 24 συμμετοχών. Στην δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Ιταλός Ν. Ρένα (23 β.π) και κατά συνέπεια, ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο Βουλιαγμένης έχει σαφές προβάδισμα για το χρυσό μετάλλιο. Αρκετά μακρυά από τους Καλπογιαννάκη και Ρένα, βρίσκεται στην τρίτη θέση ο Βρετανός Φ. Χόκινς (43 β.π.).

Στις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες (10,11,12) ο Καλπογιαννάκης έδειξε ξανά την κλάση του και τερμάτισε 1ος, 1ος και 2ος, αντίστοιχα.
Παράλληλα, ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κατερίνα Δίβαρη, η οποία τερμάτισε 5η, 13η και 5η, αντίστοιχα και με 69 β.π. είναι 6η σε σύνολο 23 συμμετοχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα