Η Καρδαρά 5η στους Ολυμπιακούς Νέων

Gazzetta team
Η Καρδαρά 5η στους Ολυμπιακούς Νέων

bet365

Την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Αρση Βαρών κατέκτησε η Μαρία Καρδαρά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 58κ. και στο αρασέ σήκωσε 76κ. ενώ στο ζετέ 90κ. Με 166κ. στο σύνολο κατέλαβε την 5η θέση.

Επίσης ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης παραμένει σταθερά πρώτος στην Ιστιοπλοΐα και απομένει ο τελευταίος κρίσιμος αγώνας της κούρσας των μεταλλίων (medal race). Στο ίδιο αγώνισμα η Αικατερίνη Δίβαρη είναι στην 6η θέση της κατάταξης.

Στον στίβο που ξεκίνησε χθες, η Σοφία Κεσσίδη με νέα ατομική επίδοση βρίσκεται στην 6η θέση.Η Σοφία Κεσσίδη κατέλαβε την έκτη θέση στη δισκοβολία με καλύτερη προσπάθεια στα 49,14 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η νεαρή αθλήτρια είχε έγκυρη μόνο την μία από τις τέσσερις βολές, τις οποίες είχε τη δυνατότητα να εκτελέσει και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Η τελική κατάταξη των αθλητριών θα προκύψει από το μέσο όρο των δύο αγώνων.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η νεαρή Ελένη Ιωαννίδου, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση της 1ης σειράς των 800 μ. με 2.14.43 και αγωνίζεται πάλι την Κυριακή (14/10). Στα 5.000 μ. βάδην ο Ανθιμος Κελεπούρης έκανε την αρχή με το 21.58.74, που του έδωσε την 11η θέση και θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο την Δευτέρα, για την δεύτερη κούρσα στη διοργάνωση.

Στα 3.000 μ. η Βασιλεία Σπύρου τερμάτισε στην 11η θέση με 9.49.87 και το Σάββατο θα αγωνιστεί στα 4χλμ. σε ανώμαλο έδαφος, αγώνισμα με το οποίο θα ολοκληρωθεί η παρουσία της στη διοργάνωση. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων διεξάγονται με αρκετές αλλαγές στους κανονισμούς. Στα οριζόντια άλματα και στις ρίψεις οι αθλητές πραγματοποιούν τέσσερις προσπάθειες στον πρώτο τους αγώνες και ισάριθμες στον δεύτερο και από το μέσο όρο των προσπαθειών τους προκύπτει η τελική κατάταξη. Με μέσο όρο στις δύο εμφανίσεις προκύπτει η κατάταξη και στους δρόμους.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα