Aρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες (vid & pics)

Δήμος Μπουλούκος
Aρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες (vid & pics)

bet365

Mε την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Χριστίνα Μπούρμπου να είναι Σημαιοφόρος, άρχισαν στο Μπουένος Άιρες, οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων.

Η Τελετή Εναρξης για πρώτη φορά έγινε εκτός σταδίου και συγκεκριμένα στην κεντρική λεωφόρο του Μπουένος Άιρες και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 200.000 θεατές.

Η Ελλάδα παραδοσιακά ξεκίνησε πρώτη την παρέλαση των χωρών, με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Χριστίνα Μπούρμπου να μεταφέρει την ελληνική σημαία.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων μετέχουν αθλητές και αθλήτριες ως 18 ετών και αποτελούν τον προθάλαμο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στους Αγώνες του Μπουένος Άιρες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 4000 αθλητές από 206 χώρες, ενώ η Ελλάδα συμμετέχει με 33 παιδιά, 14 αθλητές και 19 αθλήτριες, που θα μας εκπροσωπήσουν στο στίβο, στην κολύμβηση, στο τέκβοντο, στην κωπηλασία, στην ιστιοπλοΐα, στην άρση βαρών, στην ενόργανη γυμναστική, στις καταδύσεις, στο καράτε, στη ρυθμική γυμναστική, στην επιτραπέζια αντισφαίριση και το τραμπολίνο. Τους αθλητές αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Αναλυτικά:
Στίβος: (13 αθλητές/τριες) Δόση Παναγιώτα, Φιάσκα Όλγα, Καλογεράκης Γεράσιμος, Καρύδη Σπυριδούλα Κεσσίδη Σοφία, Κοσμίδου Σταυρούλα, Σάντας Αντώνιος, Σπύρου Βασιλεία, Ζιώγας Θεόδωρος, Κελεπούρης Άνθιμος, Καμαρινός Ιωάννης, Ιωαννίδου Ελένη, Τζένγκο Ελίνα
Κολύμβηση: (4) Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Κοντογεώργου Ελένη, Παυλοπούλου Νικολέττα, Θώμογλου Σάββας
Τεκβοντό: (3) Σοφοτάσιος Ανάργυρος, Ιωάννου Γεώργιος, Τζέλη Φανή
Κωπηλασία: (3) Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Μαρία, Καράκογλου Στέφανος
Ιστιοπλοΐα: (2) Δίβαρη Αικατερίνη, Καλπογιαννάκης Αλέξανδρος
Άρση βαρών: (2) Γαλιατσάτος Γεράσιμος, Καρδαρά Μαρία
Ενόργανη Γυμναστική: (1) Κατσάλη Ελβίρα
Καταδύσεις: (1) Μόλβαλης Νικόλαος
Καράτε: (1) Κυδωνάκη Κυριακή
Ρυθμική Γυμναστική: (1) Μαγοπούλου Ιωάννα
Επ. αντισφαίριση: (1) Σγουρόπουλος Ιωάννης
Τραμπολίνο: (1) Σακελλαρίδου Αντωνία

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα