H Χριστίνα Μπούρμπου Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στο Μπουένος Αιρες

Gazzetta team
H Χριστίνα Μπούρμπου Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στο Μπουένος Αιρες

bet365

H παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Χριστίνα Μπούρμπου θα είναι η Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην αποψινή Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Μπουένος Άιρες που αρχίζει τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα γίνει σε ανοιχτό δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στην κεντρική Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου μπροστά στο σύμβολο της πόλης, τον Οβελίσκο. Θα παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι των χωρών, με την Ελλάδα πρώτη όπως πάντα και τη Χριστίνα Μπούρμπου να μεταφέρει την ελληνική σημαία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Χθες το βράδυ, έγινε η Τελετή Υποδοχής των Ολυμπιακών αποστολών στο Ολυμπιακό Χωριό. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και ο Αρχηγός Αποστολής Γιάννης Καρράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα