Με νέα Πρωθιέρεια η Τελετή Αφής της Φλόγας

Gazzetta team
Με νέα Πρωθιέρεια η Τελετή Αφής της Φλόγας

bet365

Ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο, η τελική πρόβα για την Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Buenos Aires 2018», υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη.

Η Τελετή είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στις 11.00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η Φλόγα θα ανάψει στα χέρια της νέας Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου. Θα έχει προηγηθεί ο Χορός των Ιερειών με τίτλο «Νηρηίδες», που έχει εμπνευστεί η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, ενώ η μουσική σύνθεση ανήκει στον συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου, με πρώτο Λαμπαδηδρόμο τον πρωταθλητή του ταεκβοντό Γιώργο Ιωάννου και τελευταία, την πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ιωάννα Μαγοπούλου. Ενδιάμεσα, τη Φλόγα θα μεταφέρουν, δύο πρωταθλητές από την Αργεντινή, η Valentina Munoz και ο Yoel Vargas.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα παραδώσει τη Φλόγα στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Buenos Aires 2018» Gerardo Werthein, που είναι μέλος της ΔΟΕ και Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αργεντινής.

Τους εθνικούς ύμνους καθώς και τον Ολυμπιακό ύμνο θα αποδώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με πέρας προσέλευσης στις 10.45.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα