Nurmagomedov για McGregor: «Δεν του δίνω το χέρι μου, αλλά θα τον συγχωρούσα» (vid)

Nurmagomedov για McGregor: «Δεν του δίνω το χέρι μου, αλλά θα τον συγχωρούσα» (vid)

bet365

Ο Khabib Nurmagomedov μίλησε για τις σχέσεις (που δεν έχει) με τον Conor McGregor, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να του δώσει το χέρι του.

Ο Νταγκεστανός MMAer, που είναι αήττητος με 28 νίκες, μιλώντας στο Synergy Forum της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία σχολίασε για τον Conor McGregror και τις σχέσεις που (δεν) υπάρχουν μεταξύ τους:

«Δεν είμαι έτοιμος να του δώσω το χέρι μου. Ο καθένας κάνει λάθη. Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, ο καθένας έχει ελαττώματα. Εχω κι εγώ όπως κι αυτός.

Όταν ένα άτομο συνεχίζει να συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι είναι στη φύση του. Είδαμε ότι πρόσφατα χτύπησε έναν 70χρονο. Αυτό δείχνει έλλειψη ηθικότητας και καλών τρόπων.

Οπότε δεν είμαι έτοιμος να ανταλλάξω χειραψία μαζί του μέχρι να συνειδητοποιήσει κάτι».

Πάντως, ο Khabib θα δεχόταν μια συγγνώμη του Ιρλανδού.

«Μια συγγνώμη πάντα είναι δεκτή, δεν έχει σημασία τί είπε. Αν ένα άτομο απολογηθεί και δεχτεί τα λάθη του, πρέπει να τον συγχωρέσουμε».

Ο Νurmagomedov συνέχισε να τα... χώνει στον McGregor:

«Από αγωνιστική άποψη η αντιπαλότητα με τον McGregor ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, εκείνος όμως έχει. Το ξέρουμε αυτό.

Υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες και πιστεύω ότι πολλοί εξ αυτών θα μου πουν να παίξω μαζί του επειδή αυτό θα φέρει χρήματα. Πρώτα απ' όλα θα πολεμήσω όλους τους κύριους διεκδικητές.

Πρέπει να πω ότι ο Τony Ferguson το αξίζει περισσότερο. Πρέπει να του το πιστώσετε αυτό. Είναι στη 12η σερί νίκη του και το αξίζει πιο πολύ από τον McGregor (σ.σ. εννοεί να παλέψει μαζί του).

Ο Conor πρέπει να σταματήσει να χτυπάει ηλικιωμένους. Είναι επαγγελματίας μαχητής. Πρέπει να επιστρέψει και να κερδίσει τη θέση του».

Θυμηθείτε τη μάχη τους στις 6/10 του 2018:

 

Τελευταία Νέα