Λιναρδάτου: Έτοιμη να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στο Γαλάτσι!

Gazzetta team
Λιναρδάτου: Έτοιμη να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στο Γαλάτσι!

bet365

Ο σπουδαίος αγώνας της Λιναρδάτου με το Χόμπς θα διεξαχθεί στις 7/6 στο Γαλάτσι.

Στην τελική ευθεία, βρίσκονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά επαγγελματικής πυγμαχίας, που διοργανώνει το Perseas Empire Promotions, στις 7 Ιουνίου, στο ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου.

Όντας στην καλύτερη της φόρμα, η «Μέδουσα», Χριστίνα Λιναρδάτου, κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου της WBO, με ρεκόρ 11-1/6ΚΟ, περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα υπεράσπισης της ζώνης της, κόντρα στην Ντίντι Χόμπς, για την κατηγορία Junior Welterweight division, μονομαχία που θα αποτελέσει, το main event της διοργάνωσης.

Η Αυστραλή διεκδικήτρια του τίτλου Χόμπς, αήττητη σε 8 ματς, με 5ΚΟ, Νο 15 στα ranking της WBO και κάτοχος της ζώνης της WBO Asia-Pacific Super Featherweight division, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με τα πρώτα της λόγια να μαρτυρούν τις προθέσεις της: «Ταξίδεψα από την άλλη άκρη του κόσμου αποφασισμένη να κατακτήσω τον τίτλο και θα το κάνω. Καλά θα κάνει η Χριστίνα, να αρχίσει από τώρα να σκέφτεται, ότι η ζώνη της, την Παρασκευή θα αλλάξει χέρια», δήλωσε προκλητικά, η Χόμπς.

Σε ελληνικό έδαφος πάτησε όμως και ένα ακόμη μεγάλο αστέρι της επαγγελματικής πυγμαχίας που θα λάμψει την Παρασκευή, στο ρινγκ του Γαλατσίου!! Ο αήττητος Ελληνοαυστραλός, με καταγωγή από την Καλαμάτα, Τζώρτζ Καμπόσος τζούνιορ, No 5 στα ranking της IBF, με ρεκόρ (16-0/9ΚΟ), ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτό, αλλά και για τον αγώνα του κόντρα στον Ρίτσαρντ Πένα, από την Βενεζουέλα, με ρεκόρ (11-2-1).

«Είμαι πολύ συγκινημένος που έρχομαι για πρώτη φορά στην πατρίδα μου, την Ελλάδα. Περιμένω πως και πως να ανέβω στο ρινγκ και να παίξω μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους», τόνισε ο Τζώρτζ Καμπόσος, σε άπταιστα ελληνικά και πρόσθεσε: «Μετά τον αγώνα μου με τον Πένα, θα πάω Αμερική να διεκδικήσω τον παγκόσμιο τίτλο της IBF. Αν τον κερδίσω υπόσχομαι να ξαναέρθω στην Ελλάδα για να τον υπερασπιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό».

Άλλαξαν δυστυχώς τελευταία στιγμή τα αγωνιστικά πλάνα του Στέλιου Παπαδόπουλου ο οποίος θα έπαιζε στο Co-main event της διοργάνωσης για τον διεθνή τίτλο της WBO, κόντρα στον Σαίντ Αμπντουμονέμ. Ο Αιγύπτιος αντίπαλος του τραυματίστηκε στην προπόνηση και ακύρωσε τον αγώνα με τον Έλληνα πυγμάχο. Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο Παπαδόπουλος θα δώσει αγώνα κατάταξης για την λίστα της WBO με αντίπαλο τον Ουκρανό αήττητο Βολοντιμίρ Χορντιένκο, ο οποίος προέρχεται από την ίδια ομάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Βασίλ Λοματσένκο.

Το πρόγραμμα όμως του FRIDAY BOXING FIGHT NIGHT περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά παιχνίδια: Νίκα ΣεγκνιασβΊλι (Γεωργία)- Ντανίτζελ Αραντέλοβιτς (Σερβία), Παναγιώτης Ματσάγκος- Παύλος Παϊσιος, Θοδωρής Ριτζάκης- Γιώργος Σκαρπόθεος, Στέλιος Φώτης- Αντρέα Ντιμπάι, Φώτης Τζώτζος- Ιάσωνας Σωτηρόπουλος, Κώστας Βεργέτης- Θανάσης Δρούτσας.

 

Τελευταία Νέα