Εξακουστίδης στο gazzetta.gr: «Να μη κλάψει το παιδί μου, όπως του Toussy μετά το νοκ άουτ» (vid)

Εξακουστίδης στο gazzetta.gr: «Να μη κλάψει το παιδί μου, όπως του Toussy μετά το νοκ άουτ» (vid)

bet365

Μαθήματα βγαλμένα μέσα από τα ρινγκ και τα κλουβιά από τον Σταύρο Εξακουστίδη, που μιλώντας στο gazzetta.gr δεν στέκεται στην τεράστια νίκη του με Κ.Ο. μέσα στην Ιαπωνία επί του Toussy αλλά στα συναισθήματα που του γεννήθηκαν βλέποντας τα παιδιά του αντιπάλου του να κλαίνε.

O Σταύρος Εξακουστίδης, στην 5η επίσκεψή του, στην Ιαπωνία ήταν... καταιγιστικός.

Ο Ελληνας Πρωταθλητής έριξε νοκ άουτ τον Toussy, παίζοντας μάλιστα kickboxing για πρώτη φορά μέσα σε κλουβί.

Ο «Nirvana, πριν την οριστική διακοπή έκανε τον αντίπαλό του να μετρήσει δύο νοκ ντάουν και να κλείνει άδοξα την τεράστια καριέρα του.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, μετά τον θρίαμβό του, ο Εξακουστίδης δεν στέκεται στην τεράστια επιτυχία του. Δίνει ένα... διαφορετικό μάθημα στους συναθλητές και συναδέλφους του, βγάζοντας προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά του.

Αναφέρεται στο κλάμα των παιδιών του αντιπάλου του που επισκίασαν τη νίκη του και αμέσως μετρίασαν τη χαρά του, με τον ίδιο να πηγαίνει αμέσως να τα αγκαλιάσει, μιας κι ο ίδιος δεν θα ήθελε ποτέ να δει το γιο του σε ανάλογη θέση.

Η δήλωση του Εξακουστίδη στο gazzetta;

«Το Κ.Ο στην Ιαπωνία ήταν ίσως η πιο συγκλονιστική εμπειρία στην καριέρα μου.

Εκτός από το ότι έπαιξα για πρώτη φορά μέσα σε κλουβί, έπαιξα ως main event σε μια διοργάνωση που όταν ξεκίνησα το Kickboxing ονειρευόμουν να βρεθώ σ' αυτά τα ρινγκ.

Σήμερα όχι μόνο τα κατάφερα να βρεθώ εκεί, αλλά είχα την τιμή να επιλεχθώ από τον αντίπαλό μου στο τελευταίο του ματς.

Το ήθος του Toussy και το μαχητικό του πνεύμα αναδύονται από το γεγονός ότι επέλεξε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως είμαι εγώ για να κλείσει την καριέρα του, δεν φοβήθηκε αυτό που τελικά του συνέβη.

Όπως μού είπε ο ίδιος, ήθελε απέναντί του τον μόνο αθλητή που έχει κοντράρει τον Τακέρου. Τον ευχαριστώ πολύ ξανά μέσα από την καρδιά μου και του ζητάω συγγνώμη που δεν τον άφησα να ολοκληρώσει την πορεία του δίνοντάς του την ευκαιρία να ζήσει τον αγώνα μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι Ιάπωνες έδειξαν το πόσο με σέβονται καλώντας με και στα επόμενα events που ετοιμάζουν.

Ο πρόεδρος του Κ-1 ήταν εκεί και σύντομα θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις αγώνων.

Βέβαια και 'γω από την πλευρά μου απέδειξα πόσο σεβάστηκα τον Toussy, μιας και τον σήκωσα ψηλά μετά το τέλος του αγώνα, ενώ είχα και μια πολύ ζεστή αγκαλιά με τα παιδιά του, τα οποία έκλαιγαν βλέποντας τον μπαμπά τους πεσμένο στο ρινγκ. Ως πατέρας και 'γω δεν θα μπορούσα να μη λυγίσω σ' αυτήν την εικόνα. Δεν θέλω με τίποτα να δω το παιδί μου σ' αυτήν τη θέση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα