Με τιμωρία απειλείται ο Nurmagomedov που έφυγε δίχως απονομή ζώνης! (vid)

Gazzetta team
Με τιμωρία απειλείται ο Nurmagomedov που έφυγε δίχως απονομή ζώνης! (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, εμφανώς δυσαρεστημένος και ενοχλημένος από το χάος που διαδραματίστηκε στο φινάλε του αγώνα με τον McGregor, ακύρωσε το διαδικαστικό της απονομής της ζώνης στον Khabib Nurmagomedov.

Ο Ρώσος ήταν ο μεγάλος νικητής της σπουδαίας μονομαχίας με τον Ιρλανδό πυγμάχο στο οκτάγωνο και κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του, ωστόσο, έφυγε από το ταπί δίχως την πολύτιμη ζώνη του πρωταθλητή.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Έπειτα από τις πολύ άσχημες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην ολοκλήρωση του αγώνα με τον McGregor και το ξύλο με τα μέλη των ομάδων που πλαισιώνουν τους δύο αθλητές, ο Ντάνα Γουάιτ πήρε την απόφαση να μην υπάρξει απονομή ζώνης στον Nurmagomedov, ενημερώνοντάς τον σχετικά και απομακρύνοντάς τον από το οκτάγωνο, συνοδεία και αστυνομικής δύναμης...

Μετά τον αγώνα μάλιστα δήλωσε ότι θα υπάρχουν συνέπειες για τον Ρώσο: «Εγιναν πολύ άσχημα πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Είμαι αηδιασμένος. Συνάντησα τον Conor μετά το παιχνίδι και είναι καλά αλλά σοκαρισμένος.Τρεις άντρες συνελήφθησαν και θα πάνε στην φυλακή. Είναι ξεκάθαρο πως η κόντρα δεν τελείωσε μετά το παιχνίδι.

Δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά, είχαμε ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας. Ένας Θεός ξέρει τι θα συμβεί τώρα στον Khabib. Θα υπάρξουν συνέπειες».

 

Τελευταία Νέα