O Nurmagomedov έριξε πολύ ξύλο στον McGregor και μετά τα έκανε... μπάχαλο (vids)

O Nurmagomedov έριξε πολύ ξύλο στον McGregor και μετά τα έκανε... μπάχαλο (vids)

bet365

Η μάχη με τον McGregor εξελίχτηκε σε θρίαμβο του Nurmagomedov, ο οποίος όμως στη συνέχεια βγήκε από το κλουβί και κινήθηκε εναντίον των συνεργατών του Ιρλανδού, με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση του κοινού.

Μια ζώνη που κέρδισε με το... σπαθί του μέσα στο κλουβί της Τ-Mobile Arena στο Λος Βέγκας κατάφερε να μην την πάρει από τα χέρια του αφεντικού του UFC Ντάνα Γουάιτ, ο οποίος αρνήθηκε να την δώσει στον Khabib Nurmagomedov.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 30χρονος Ρώσος κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερος, έριξε πολύ ξύλο στον Ιρλανδό αλλά στο τέλος κατάφερε να τα κάνει... μαντάρα.

Συγκεκριμένα, πήρε τη νίκη με πνιγμό στον 4ο γύρο ενώ νωρίτερα ο McGregor δέχτηκε πολλά χτυπήματα στα οποία δεν μπορούσε να απαντήσει.

Ενα μέλος της ομάδας του Khabib Nurmagomedov χτύπησε τον McGregor κατά την αποχώρησή του, ενώ ο 30χρονος Ρώσος πήδηξε από το κλουβί και ήρθε στα χέρια με τον Dillon Dannis, που ανήκει στο team του McGregor.

Το κοινό τον αποδοκίμασε, του πέταξε μπύρες κι άλλα αντικείμενα.

Σίγουρα, έχει... πολύ ζουμί η ιστορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα