Tα έκανε γυαλιά - καρφιά ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! (vid)

Gazzetta team
Tα έκανε γυαλιά - καρφιά ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! (vid)

bet365

Aπίστευτο ξέσπασμα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στη Νέα Υόρκη, με τον Ιρλανδό να κατεβάζει ολόκληρο τζάμι σε βανάκι, ρίχνοντας επάνω του ένα κιγκλίδωμα!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε νεύρα στη Νέα Υόρκη και το έδειξε με μία απίστευτη επίθεση σε βανάκι γεμάτο με παλαιστές και ανθρώπους που εργάζονται κοντά τους. Φτάνοντας το βανάκι, ο εκκεντρικός Ιρλανδός πήρε ένα μεγάλο κιγκλίδωμα και έσπασε ένα τζάμι, προκαλώντας τρόμο στους επιβάτες.

Επιχείρησε να πάρει κι έναν κάδο απορριμάτων να συνεχίσει την... επίθεση του αλλά οι συνεργάτες του δεν τον άφησαν. Ο κόσμος του ΜΜΑ έχει μαζευτεί στη Νέα Υόρκη για το σαββατιάτικο αγώνα του Μαξ Χολογουέι και Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ για το Ultimate Fighting Championship με το νικητή να παίρνει τη χρυσή ζώνη στην κατηγορία ελαφρών βαρών. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον ΜακΓκρέγκορ που έκανε την απίστευτη επίθεση με στόχο - όπως πιστεύουν όλοι - τον Νουρμαγκομέντοφ , με τον οποίο ο φίλος και συναθλητής του Κόνορ, Αρτεμ Λόμποφ, είχε μία διένεξη.

Για τον Ιρλανδό που έχει να αγωνιστεί στο Ultimate Fighting Championship από το 2016, έχει βγει ένταλμα σύλληψης.

Tελικά μετά από αρκετή ώρα, ο ΜακΓκρέγκορ παρουσιάστηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορείται για τέσσερα αδικήματα...

 

Τελευταία Νέα