Οι «ερυθρόλευκες» προπονήσεις στο kick boxing

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκες» προπονήσεις στο kick boxing

bet365

Με καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζονται οι δραστηριότητες του τμήματος Κick Boxing.
Στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζονται στο «Γ.Καραϊσκάκης», σε αίθουσα 800 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου κάτω απο τις Θύρες 18, 19 και 20, συνεχίζονται οι προπονήσεις του τμήματος Κick Boxing.
Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε sparing μεταξύ των αθλητών της Σχολής υπό την επίβλεψη των προπονητών, Βλαδίμηρου Ναζαρένκο και Δημήτρη Δημητριάδη. Κατά την διάρκεια του sparing, μικροί και μεγάλοι αθλητές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την αγωνιστική τους πρόοδο, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της παρακολούθησης των προγραμμάτων προπόνησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα