Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ με "βασίλισσα" την Γκουντούρα!

Gazzetta team
Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ με "βασίλισσα" την Γκουντούρα!

bet365

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ κατέκτησε για 8η συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδος με κορυφαία την Δώρα Γκουντούρα.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος για 8η συνεχή χρονιά στέφτηκε η ομάδα γυναικών ξιφασκίας της ΑΕΚ.

Η Δώρα Γκουντούρα, η Κλαίρη Μπένου, η Αθηναΐς Μαυρικάκη, η Ευρυδίκη Ποτού, η Βασιλική Θεοδόση και η Ευσταθία Βλάχου επικράτησαν με 45-27 της Βικτώρια στον ημιτελικό, ενώ στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκαν του Πανελληνίου με 45-19.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Θανάση Δελενίκα, η Γκουντούρα που ήταν και η μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων επιβλήθηκε μεταξύ άλλων της Γεωργιάδου του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με 15-8 και της Παΐζη της Βικτωρίας με 15-9 στον μεγάλο τελικό.

Η ανδρική ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα, καθώς κατετάγη 5η, παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο πάρα τις απουσίες.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο www.aek.gr: “Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και με την τρίτη φουρνιά αθλητριών κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος γυναικων δείχνοντας την ποιότητα της ομάδας μας. Στα αγόρια, δυστυχώς, μας στοίχησαν οι απουσίες και δεν καταφέραμε να πάρουμε το δεύτερο συνεχόμενο που τόσο πολύ θέλαμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας για τη συνεχόμενη προσπάθεια τους και την αφοσίωση τους στην ομάδα.

Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στη μάνα ΑΕΚ που έγινε 95 ετών αλλά ποτέ δε θα γεράσει. Επόμενος στόχος πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων με τους μικρούς μας αθλητές και η έναρξη της ολυμπιακής χρονιάς με στόχο την πρόκριση στο Τόκυο με τη Δώρα Γκουντουρα“.

 

Τελευταία Νέα