Στα προημιτελικά στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης η Γεωργιάδου

Gazzetta team
Στα προημιτελικά στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης η Γεωργιάδου

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση για την αθλήτρια του Παναθηναϊκού στο παγκόσμιο κύπελλο Σπάθης.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Δέσποινας Γεωργιάδου στο παγκόσμιο κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στην Ορλεάνη της Γαλλίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, στις «64» αντιμετώπισε την Τσόι (Κορέα) και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, επικράτησε με 15-14 και πήρε την πρόκριση στις «32». Εκεί αγωνίστηκε απέναντι στην Ναβάρια (Ιταλία) και νίκησε με 15-11. Στην φάση των «16» έδωσε ακόμα μια εντυπωσιακή αναμέτρηση και επιβλήθηκε με οριακή διαφορά, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Γκρεγκόριο (Ιταλία) με 15-14 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Εκεί, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ναβάρο, αλλά ηττήθηκε με 15-9. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισπανίδα κατέκτησε στη συνέχεια το ασημένιο μετάλλιο.

Στην ίδια διοργάνωση αγωνίσθηκε και η Δώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε από τον όμιλο με πέντε νίκες και μία ήττα. Στον κρίσιμο αγώνα για την είσοδό της στο κεντρικό ταμπλό, ηττήθηκε από την Μα (Κίνα) με 15-12 και αποκλείστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα