Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ξιφασκίας στην Αθήνα!

Gazzetta team
Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ξιφασκίας στην Αθήνα!

bet365

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, "CGS Sabre Cup", για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι 190 συμμετοχές από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, γέμισαν με ικανοποίηση του διοργανωτές!

Ο αγώνας, που διεξήχθη το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ αλλά και στο The Mall Athens, διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από το CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα) και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στο πλαίσιο διεξαγωγής του “EurofencingTournamentsU14 U12”. Στόχος του είναι να δώσει νέες αγωνιστικές εμπειρίες σε όλα τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος .

Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και όλοι οι αγώνες κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος!

Στο "CGS Sabre Cup 2018" συμμετείχαν πάνω από 190 παιδιά, ηλικίας από 6-14 ετών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες της, όπως το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Αγγλία, την Βουλγαρία και φυσικά την Ελλάδα.

Το CGS θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους εθελοντές μας για την υποστήριξη τους στην πραγματοποίηση του αγώνα, καθώς όλους τους συνεργαζόμενους φορείς τις ημέρες της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα