Για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό οι Μπούρμπου-Κυρίδου

Gazzetta team
Για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό οι Μπούρμπου-Κυρίδου

bet365

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών, γυναικών που φιλοξενείται στη Λουρκέρνη προκρίθηκε η δίκωπος με πλήρωμα την Μαρία Κυρίδου και την Χριστίνα Μπούρμπου.

Το ελληνικό πλήρωμα πήρε τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα αφού ξεκίνησαν από την 4η θέση πέρασαν στην 1η για να τερματίσουν 2ες σε 7.12.69 πίσω από την Ιταλία.

Στα κορυφαία έξι πληρώματα της Ευρώπης προκρίθηκαν και οι Κατερίνα Νικολαιδου, Αννέτα Κυρίδου Οι δυο τους στον ημιτελικό του σκιφ πήραν την 3η θέση με 6.56.49 μετά από μια πολύ ανταγωνιστική κούρσα που κρίθηκε στα τελευταία μέτρα.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε η δίκωπος των ανδρών αφού οι Παλαιοπανος Καλανδαριδης τερμάτισαν στην 5η θέση με 6.40.66 και θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό

Στον τελικός Γ΄ του σκιφ ελ βαρών ο Λευτέρης Κόνσολας πήρε 2ηθέση και την 14η στη γενική με χρόνο 7.15.01. Ανάλογη θέση στον Τελικός Γ΄ και του διπλού σκιφ ελ βαρών ανδρών για τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζής τελικός Γ΄ που τερμάτισαν 2οι σε 6.30.98 και κατετάγησαν κι αυτοί 14οι.

Στον Γ΄ τελικό του διπλού σκιφ για τις θέσεις 13-18 θα αγωνιστούν οι Στέφανος Ντούσκος-Σπύρος Καλέντζης που πήραν την 1η θέση στον ημιτελικό Γ-Δ με χρόνο 6.30.63.

 

Τελευταία Νέα