Θρίαμβος του ΝΟ Θεσσαλονίκης σε Εφηβους και Νέους Άνδρες

Gazzetta team
Θρίαμβος του ΝΟ Θεσσαλονίκης σε Εφηβους και Νέους Άνδρες

bet365

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της πρώτης ημέρας των τελικών της Α΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πολυνίκης στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών κατακτώντας συνολικά 13 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά , 4 ασημένια και 5 χάλκινα .Δεύτερος ήταν ο ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου με 8 μετάλλια (4-3-1) και τρίτος ο ΝΟ Ιωαννίνων με επίσης 8 (3-2-3). Αναλυτικά τον πίνακα των μεταλλίων μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Ο ΝΟΘ αναδείχθηκε πρώτος και στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας 139 βαθμούς έναντι 114 του ΝΟΙ που ήταν δεύτερος και 110.5 του ΟΕΑ&ΝΑΒ που ήταν 3ος . Όλη η βαθμολογία βρίσκεται ΕΔΩ.

Και οι 18 μεγάλοι τελικοί που διεξήχθησαν το Σάββατο είχαν έντονο συναγωνισμό ενώ ο καλοκαιρινός καιρός συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Όσοι ωστόσο δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στην εγκατάσταση είχαν την ευκαιρία μέσω του live stream μιας ευγενικής προσφοράς της sportaltv.gr να τους παρακολουθήσουν μέσω του υπολογιστή τους ή του κινητού τους όπως θα γίνει και στους τελικούς της Κυριακής για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Ελ βαρών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών του Σαββάτου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί και περιλαμβάνει 20 μεγάλους τελικούς όπου θα κρίνουν και τον πολυνίκη της Α΄Φάσης του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Δείτε ο Ωρολόγιο πρόγραμμα της Κυριακής ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα