Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Μίτινγκ «Απόστολος Παύλος»

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Μίτινγκ «Απόστολος Παύλος»

bet365

Η αυλαία στο Διεθνές Κολυμβητικό Μίτινγκ "Απόστολος Παύλος", που διεξήχθη στην Καβάλα, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής (19/1), με τους αγώνες να στέφονται με απόλυτη επιτυχία και τους αθλητές να σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις.

Ο Σάββας Θώμογλου του Άρη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 200μ πρόσθιο τερματίζοντας στην πρώτη θέση, με επίδοση 2:15.43. Στα 100μ ελεύθερο, ο Οδυσσέας Μελαδίνης του ΠΑΟΚ κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, με χρόνο 51.05, ενώ στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Μάρθα Μάτσα του Ολυμπιακού, με 57.02.

Μετά το τέλος των αγώνων και τις βαθμολογίες των αγωνισμάτων, κορυφαίοι κολυμβητές αναδείχθηκαν οι κάτωθι:

Γιώργος Σπανουδάκης: Καλύτερος αθλητής στις μικτές ατομικές

Γιάννης Γεωργαράκης: Καλύτερος αθλητής στα Sprint Ελευθέρου

Δημήτρης Νέγρης: Καλύτερος αθλητής στις μεγάλες αποστάσεις ελευθέρου

Θεοδώρα Δράκου: Καλύτερη αθλήτρια στα ύπτια

Σάββας Θώμογλου: Καλύτερος αθλητής στα πρόσθια

Νικόλαος Ντάνος: Καλύτερος αθλητής στις πεταλούδες

Ο Ομοσποδνιακός προπονητής Βαγγέλης Βούλτσος, με την ολοκλήρωση των αγώνων, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: "Το Μίτινγκ αυτό ήταν υψηλού επιπέδου και στέφθηκε με απολυτη επιτυχία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, καθώς οι αγώνες ήταν πρωτότυποι, σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είχαμε ορισμένες καλές επιδόσεις, όπως του Νέγρη που πλησίασε αρκετά το όριο για την Ολυμπιάδα στα 800μ ελεύθερο, ενώ αρκετοί ήταν οι αθλητές που βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και αναμένουμε στους επόμενους αγώνες ακόμα καλύτερες επιδόσεις".

Με τη σειρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος, τόνισε: "Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση, η οποία δεν στερείται τίποτα των μεγάλων αγώνων. Λείπουν τέτοια Μίτινγκ στη χώρα μας, που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Είχαμε μία εξαιρετική φιλοξενία στην Καβάλα και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Μακάρι του χρόνου να δούμε περισσότερες συμμετοχές από αθλητές και ακόμα καλύτερες επιδόσεις".

 

Τελευταία Νέα